back to top
- Reklama -Filmová filharmonie, GAMES 2024

Komiksové recenze

Recenze nejnovějších i starších komiksů.

Jak se zrodila antihrdinka Harley Quinn? Odpověď přináší komiks Harleen

Nakladatelství CREW tentokrát přichází se skutečnou komiksovou lahůdkou. A to třídílnou minisérií o Harley Quinn od chorvatského kreslíře Stjepana Šejiće sjednocenou do ucelené publikace....

Manarův Caravaggio: mistrné kresby, nepřesný příběh

Nakladatelství CREW zařadilo do své edice Mistrovská díla evropského komiksu nový přírůstek. Je jím Caravaggio Mila Manary, oba svazky v jednom vydání. Jste překvapeni, že...

Kouzelná flétna a další operní příběhy v komiksovém podání

Těsně před Vánoci vyšla v nakladatelství Comics Centrum sbírka známých operních děl, která P. C. Russell přetvořil do komiksu.

Úžasný, fantastický, neuvěřitelný Stan Lee: tvůrce marvelovského universa v hlavní roli komiksové...

Kdo by neznal Marvel Comics, vydavatelství, jež stálo u zrodu superhrdinů jako Spiderman, X-Men, Hulk a další?

Příběh O v komiksové úpravě Guida Crepaxe

Po Justině vydalo Nakladatelství CREW další komiksovou úpravu erotického románu v podání Guida Crepaxe.

Hororová manga Balónky oběšenců: račte vstoupit do znepokojivého světa Džundžiho Itó

Nakladatelství CREW naservírovalo svým čtenářům japonskou lahůdku v podobě sborníku povídek od jednoho z nejvýznamnějších autorů hororové mangy

Komiks Pérák: Oko budoucnosti přináší nová dobrodružství českého superhrdiny

Český superhrdina Pérák je zpět! Tentokrát mu život vdechli Petr Macek a Petr Kopl v novém komiksu Pérák: Oko budoucnosti.

Porno–grafický román Justina

V nakladatelství CREW vyšla letos erotická klasika markýze de Sade Justina. Román Justina aneb prokletí ctnosti byl poprvé vydán už v roce 1791.

Komiks 1602: Marvelovští hrdinové zachraňují Anglii

Málokterý komiksový fanoušek nebude znát Neila Gaimana, jenž se do povědomí zapsal sérií o Sandmanovi, kterou mezi lety 1988-1996 vytvořil pro DC Comics.

Ms. Marvel 1: (Ne)Normální. Komiks pro správné a odvážné holky

Pokud hledáte komiks pro mladou slečnu, která se se světem kreslených superhrdinů a superhrdinek teprve seznamuje, tak je Ms. Marvel 1: (Ne)Normální docela rozumnou volbou.

Spider-Man/Deadpool 2: Bokovky – love story pokračuje

Pokud hledáte tip na vánoční dárek pro fanoušky komiksů, zvlášť pokud mají rádi Spider-Mana a ještě více žoldáka Deadpoola, jeden bychom pro vás měli.

Strážci Galaxie 3: Rozpad Strážců – blíží se jejich konec?

A je tu další pokračování série Strážci Galaxie od nakladatelství Crew. Třetí díl tentokrát nese jméno Rozpad Strážců a jak už název napovídá, obránce galaxie čekají těžké časy. Kromě pokračování série komiks přinesl i další dílčí příběhy ostatních hrdinů. Nebo třeba i náhled do budoucnosti.