back to top
- Reklama -Filmová filharmonie, GAMES 2024

Komiksové tipy

Tipy na nejlepší komiksy, doporučujeme novinky i starší tituly.

Komiksové tipy #10 od nakladatelství CREW

Podzimní tipy jsou plné velkých jmen. O vaši přízeň bojují Strážci galaxie s Batmanem a Zaklínačem. To vše z dálky pozoruje Chuck Palahniuk a dělá si poznámky ke své nové, ještě nechutnější a zábavnější knize. Neil Gaiman a jeho Sandman se do boje nezapojují. Vědí, že už stejně zvítězili na plné čáře…

Komiksové tipy #9 od nakladatelství CREW

Srpnová nálož komiksů od CRWE vás chladnými rozhodně nenechá. Ať už fandíte Batmanovi, nebo Spidermanovi, jsou pro vás připravena jejich nová dobrodružství.

Knižní tipy #57 nakladatelství Host

Léto ještě ani neskončilo, ale s Hostem se už teď můžete propadnout do podzimní depky. Knihy, které vám tentokrát doporučíme, nejsou zrovna dvakrát veselé a radostné, o to hlouběji pod kůži se vám však jejich příběhy zavrtají.

Komiksové tipy #8 od nakladatelství CREW

A je tu další čerstvá dávka, tentokrát zaměřená na hrdiny, které znáte i z filmového plátna. Začneme příběhem o mládí Medievha a Lothara ze světa Warcraftu.

Komiksové tipy #7 od nakladatelství CREW

Na konci května a v červnu nakladatelství CREW uspořádalo přímo posvícení pro komiksové nadšence. Vyšly nové díly sérií Temná věž a Mezi řádky, legenda erotického komiksu Klik a spousta příběhů superhrdinů.

Ú.P.V.O.: Bez Hellboye dostává speciální jednotka na frak

V edici Na přání vychází po drsňákovi Goonovi další díly Ú.P.V.O. Co se pod skrývá pod zkratkou s mystickými podtituly Zahrada duší a Vražedné místo?

Komiksové tipy #6 od nakladatelství CREW

V šestém dílu vám přinášíme dvě pokračování oblíbených příběhů a jednu horkou novinku. Cenami ověnčená série Mýty má již svůj jedenáctý díl, ve kterém vrcholí přípravy na velkou válku proti císaři.

Komiksové tipy #5 od nakladatelství Crew

Tentokrát jsme si nachystali od každého něco. Chlapáckou řezačku o odplatě a boji o život Skalpy, steampunkovou mazlírnu pro fajnšmejkry Ekhö a pravou japonskou manga hnusárnu. Všechny příběhy mají ale něco společného - ten, který jejich události uvedl do chodu, dostane příšerně na prdel.

Komiksové tipy #4 Nakladatelství Comics Centrum

Čtvrté komiksové tipy věnujeme titulům Nakladatelství Comics Centrum, jejichž pražská prodejna se nedávno přestěhovala a nově ji najdete na adrese Slavíkova 19, Praha 2. Nejedno srdce komiksového fanouška zaplesá nad Pravou rukou zkázy Hellboye a Druhou knihou hřbitovní.

Comics Centrum: Hellboy a Poe kopou za jeden tým

Záhrobí vždycky lákalo všechny čtenáře bez rozdílu věku. Proto je horor tolik oblíbeným žánrem. Kdo jiný je povolanější nás provést strašlivými příběhy než jejich otec Edgar Allan Poe? A kdo nás vyseká z problémů, které se v nich nakupí lépe než samotný syn pekla Hellboy? Obě publikace vydává Comics Centrum.

Komiksové tipy #3 od nakladatelství Crew

Novými knihami vás zahlcujeme neustále, je čas si trochu oddechnout. Je čas na komiksy! Přinášíme vám tipy na komiksy od nakladatelství Crew, které nás v poslední době zaujaly nejvíce.

Dějiny naší země připomíná komiksová edice Češi

Oblíbená dvojice mladých českých kreslířů, kteří jsou ovlivnění japonskou vizualitou, vykopává dveře seriózně pojímané řady komiksových adaptací Češi podle televizního seriálu Pavla Kosatíka.