back to top

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

Garden Food Festival představil v Olomouci i Pohlreichovu restauraci Wheels

Garden food festival – jediný čistě moravský festival jídla se do domovské Olomouce vrátil už počtvrté a měl zase úspěch. Tato akce se snaží prolomit ledy ve stále ještě trochu zamrzlé moravské gastronomii a koná se každý rok mimo Olomouce ještě v Ostravě, Zlíně a od letoška nově v Rožnově pod Radhoštěm.

Rumfest by Barlife 2018: Když Karibik zavítá do Prahy

Již po páté se mohli laici i odborníci sejít na největší akci zaměřené na rumy v Česku. Tentokrát se v pražských Žlutých lázních návštěvníkům předvedlo 16 vystavovatelů, kteří na českém trhu hrají prim. Ti s sebou přinesli k ochutnání více než 180 druhů rumů.

Třetí ročník Prague Candy Festivalu nabídl pestrý výběr sladkostí

O druhém květnovém víkendu se pražská Pragovka proměnila v ráj všech mlsounů. Probíhal zde třetí ročník Prague Candy Festivalu, který svým návštěvníkům představil na dvě desítky stánků s různými cukrovinkami. Nabídka byla rozličná a na své si tak přišel každý.

Cukrář Skála nabízí v Dlouhé kremrole na několik způsobů

Není to tak dlouho, co byl v pražské ulici V Celnici otevřen první z cukrářských podniků, jehož hlavní postavou se stal Lukáš Skála. Po něm ostatně dostal i název – Cukrář Skála. Nyní byl nedaleko od první provozovny otevřen i druhý cukrářský butik, který nabízí především kremrole.

Mixtronomy: výjimečný gastronomický zážitek

Nikaragujská značka rumu Flor de Caña prosazuje jedinečné pojetí gastronomie, které označuje jako „mixtronomy“. Pod tímto názvem se skrývá gastronomický zážitek, který snoubí vysokou gastronomii a mixologii.

13 tipů na jarní gastro akce

Přichází doba, kdy chceme trávit venku co nejvíce času. A to včetně hodin, kdy se obvykle jí. Co takhle pro jednou vyměnit gril na zahrádce za opravdový kulinářský zážitek? Výběr je pestrý!

První ročník Whiskyfestu přilákal laiky i osobnosti gastro světa

První dubnový víkend se v pražském výstavním prostoru Továrna nesl ve znamení dobré whisky. Vystavovatele sem nalákali organizátoři z odborného magazínu Barlife, kteří tak doplňují svoje portfolio festivalů.

Bar, který neexistuje pojmenoval nové drinky po 23 brněnských podnicích

Třiadvacet brněnských gastronomických podniků, třiadvacet drinků. To je podoba nového koktejlového menu brněnského Baru, který neexistuje.

Milan Zaleš je novým ambasadorem značky CAMPARI, během dubna zaplatíte v Bugsy’s za drink podpisem

Novým ambasadorem ikonické značky CAMPARI pro Českou republiku je Milan Zaleš. Spolupráci oznámil český distributor značky, společnost Ultra Premium Brands.Loučení s milovaným podnikem, který ho profesně zformoval, bude originální.

Káva aneb Ani nejlepší barista nedokáže připravit vynikající nápoj bez kvalitního kávového zrna

Káva nás provází po celý den. Pro někoho je ranní nezbytností, pro někoho společenskou událostí. Určitě se ale stala součástí našich životů.

Výtečné saláty, které vás nachystají na příchod jara

Jaro pomalu klepe na dveře, příroda se probouzí a spolu s ní i náš apetit. Nechte se inspirovat pěti saláty připravenými z převážně zimních ingrediencí, které zpestří vaši stravu a napumpují vás energií.

Nový Pohostinec Karlín nabízí moderní českou kuchyni

V karlínské ulici Pobřežní 42 se nachází nově otevřená restaurace Pohostinec Karlín, která nabízí moderní českou kuchyni a jejím patronem je šéfkuchař Jan Punčochář.
- Reklama -Dramox - Vaše divadlo online
- Reklama -Dramox - Vaše divadlo online