Brno Absinthe Tour – Umění pít absinthe
Dva studenti v Brně prohlubují kulturní revoluci svojí jedinečnou absintovou tour.
ONA měla cíl, ON vymyslel cestu. ONA měla zkušenosti, ON přinesl know-how. ON stihne v jednom večeru provést skupinku lidí třemi bary.
Hard Rock Cafe představuje nový burger inspirovaný jejich ambasadorem Lionelem Messim.
Hard Rock Cafe představuje novou položku na menu - Messi Burger - který je součástí probíhající kampaně.
Jak na zdravé a rychlé snídaně? Podívejte se na naše čtyři jednoduché recepty
Kolikrát už jste slyšeli, že snídaně je základ dne? A kolikrát už jste se v poledne přistihli, že jste od rána nic nesnědli?
Víte, jak správně skladovat pečivo?
Asi každému se to někdy stane: koupíte bochník chleba nebo pytlík bagetek k večeři a na poslední chvíli se změní plány.
Káva nepatří jen do šálku, dobývá i svět dezertů a koktejlů
Káva je více než jen nápoj. Díky své nahořklé chuti a bohaté vůni je oblíbenou součástí mnoha ikonických dezertů i nápojů.
Kavárny a cukrárny, které nás chytly za srdce
V dnešní době kavárny a cukrárny rostou jako houby po dešti a je velmi těžké si z nich vybrat tu nejlepší. Od toho jsme tu ale my, abychom vám doporučili ty, které máme osobně odzkoušené a které se nám osvědčily.
F. H. Prager podlehl medové mánii
Jablářství F. H. Prager, vyrábějící Pragerův Cider, neodolalo módní medové vlně. Boom, který tato příchuť v poslední době zaznamenala (medové whisky, medové koňaky, medové rumy a podobně), ji vystřelil na post nejoblíbenější příchuti na celém světě. Proto se i v F. H. Prager rozhodli jít s dobou a vytvořit nový medový cider.
Seznamte se s poctivými zázvorovými shoty Fresh Only
Zázvor, kajenský pepř a citron. To jsou tři hlavní ingredience, které najdete v každém produktu.
Kam na luxusní valentýnskou večeři? Do restaurace Grand Cru
Stále nevíte, kam vyrazit na Valentýna se svojí drahou polovičkou? Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář pro vás připravil speciální sedmichodové valentýnské menu. Zkušený sommelier vám k němu navíc napáruje vína, která podtrhnou jedinečnou chuť jednotlivých chodů. Čekají na vás nevšední kombinace chutí.
Tři důvody, proč se bez řepy v kuchyni neobejdete
Věděli jste, že červená řepa patří mezi nejsladší druhy zeleniny?
Industriální prostředí a originální gastronomie – to je Černý kůň Ostrava
Streetfood markety zažívají v poslední době boom. Nabízejí totiž kvalitní gastronomii, ovšem bez uzavřeného a často upjatého světa restaurací.
Tipy na kavárny a bistra, která nabízí půvabná Olomouc II.
O místech, kam vyrazit v Olomouci na kávu a něco dobrého k snědku, jsme vás už před časem informovali.















