- Reklama -
Domů Gastro

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

Obžerství na střeše Lucerny. Proběhl další pop-up pod taktovkou restaurace Alcron

Pražská restaurace Alcron, jíž momentálně velí šéfkuchař Jakub Černý, se po prvním úspěšném pop-upu v Taru rozhodla uspořádat další.
Menu z restauce Mlýnec

Gastro tip: zářijové menu s prvními tóny podzimu v restauraci Mlýnec

Ač to podle aktuálních teplot nevypadá, léto se přehouplo do své závěrečné části a brzy uvolní své místo podzimu.
Dinner in the Sky v Praze

Dinner in the Sky: zážitková gastronomie 50 metrů nad zemí

Také letos si můžete vychutnat speciální obědové nebo večerní menu v netypických kulisách. Do Prahy opět zavítala oblíbená atrakce Dinner in the Sky
sushi na Foodparade

Foodparade 2019 oproti minulým ročníkům nabídl vyváženější mix restaurací

Zvláště po loňském roce, kdy na Foodparade převládaly pokrmy z asijské kuchyně a burgery, jsme větší pestrost opravdu uvítali.

Jak si užít horkých letních měsíců ve stověžaté Praze?

Nedostatek zeleně a čerstvého vzduchu v kombinaci s přebytkem betonu a asfaltu dělají Prahu v letních měsících téměř nesnesitelnou a mnozí raději volí útěk na venkov.

Exkluzivní nabídka v Be Bop baru: ledová káva, prémiový burger i nejdražší drink v Praze

Be Bop bar v hotelu Alcron přichází s několika exkluzivními nabídkami. Bezkonkurenční ledová káva, prémiový burger a nejdražší drink v Praze.

Nesnězeno: Aplikace, která bojuje proti plýtvání jídlem

Podle světového průzkumu se vyhodí nebo znehodnotí až třetina veškerého vyrobeného jídla.

Kde nakoupit kvalitní potraviny aneb Vybíráme pro vás zajímavé farmářské trhy

Farmářské trhy se vracejí do měst a poptávka po nich stále více roste. Důvodů, proč nakupovat právě na trzích, je hned několik.

Jak má vypadat letní oběd? Barevně, svěže a hravě

Léto se blíží a s ním i horké dny. Většina z nás v tomto období vyhledává lehký a osvěžující letní oběd, který v nás nevzbudí pocit těžkosti.

Alcron v Taru: pop-up plný chutí

Na konci května bylo možné prožít mimořádný gastronomický zážitek. Jakub Černý, který je šéfkuchařem v restauraci Alcron, se rozhodl vyvézt svou kuchyni i za hranice stejnojmenného hotelu.

Gastro tip: Jarní menu se v Hergetově Cihelně nese ve znamení svěžích a exotických chutí

Po odchodu Vojtěcha Václavíka svěřila pražská restaurace Hergetova Cihelna kuchyni hned dvěma šéfkuchařům – Petru Laštovičkovi a Janu Strnadovi.
- Reklama -
Kulturio.cz Banner - National Geographic 2019

Sledujte nás

2,224fanouškůTo se mi líbí
821sledujícíchSledovat
403sledujícíchSledovat