Gastro – tipy

Barlife zve na svůj historicky první Whiskyfest

Tip na gastro akci: Whiskyfest by Barlife.

Nový Pohostinec Karlín nabízí moderní českou kuchyni

V karlínské ulici Pobřežní 42 se nachází nově otevřená restaurace Pohostinec Karlín, která nabízí moderní českou kuchyni a jejím patronem je šéfkuchař Jan Punčochář.

Festival provoněný jalovcem, to je Ginfest by Barlife

Pozvánka na třetí ročník zábavně vzdělávacího festivalu GINFEST BY BARLIFE 2018, který proběhne 24. února ve Vinohradském Pavilonu v Praze.

Bar & Tapas Ježkovy voči jde proti proudu

V pražské ulici Ve Smečkách poblíž Václavského náměstí otevřel s počátkem nového roku nový podnik. Ježkovy voči jdou proti módní vlně, odmítají jakékoli zaškatulkování a jeho majitelka si dělá, co chce.

Ladies with cocktails in the kitchen. I u plotny se můžete bavit

Laboratorio, škola vaření Riccarda Lucqueho, nabízí pestrý výběr kuchařských kursů.
Valentýnské menu – restaurace Grand Cru

Kam na luxusní valentýnskou večeři? Do restaurace Grand Cru

Tip na valentýnskou večeři: menu v restauraci Grand Cru v Praze.

Zimní menu v Hergetově Cihelně: netradiční spojení surovin v pokrmech si zamilujete

Jelení ossobuco nebo zmrzlina z podmáslí, to jsou novinky zimního menu v Hergetově Cihelně, jež sází na sezónnost a lokální suroviny. A je toho mnohem...

U Emy Destinnové ochutnejte kančí líčka nebo steak ke snídani

Pražskou restauraci U Emy Destinnové vlastní již deset let Američan Steven Trumpfheller, který je zde zároveň i šéfkuchařem. Menu se zaměřuje na ryby a maso, výborné jsou i dezerty.