Šéfkuchař uznávané pražské restaurace Grand Cru Jan Punčochář, který již potřetí zvítězil v anketě Zlatý kuchař, připravil jedinečné letní menu, jež můžete v restauraci nově ochutnat. Čekají na vás skutečné speciality.

Sardinky, olivy Taggiasca, smažená kukuřice a shiso listy

Restaurace Grand Cru je jednou z opravdu gurmánských restaurací, kam se hodí zajít při zvláštní příležitosti. Pro nadcházející měsíce připravil šéfkuchař restaurace Jan Punčochář netradiční letní menu. Jak je pro Grand Cru charakteristické, opět se v něm objeví nevšední spojení zajímavých surovin. A na co se můžete těšit?
Jako předkrm doporučujeme třeba mořského vlka s bílým chřestem, bazalkou a mandarinkami.

Mořský vlk s bílým chřestem, bazalkou a mandarinkami

Po dokonalém předkrmu si vyberte vyladěný hlavní chod. Určitě neprohloupíte, když si objednáte holuba s lesními houbami a jarní cibulkou. Na první pohled celkem obyčejná kombinace, ale nevšední spojení chutí vás dostane.

Holub s lesními houbami a jarní cibulkou

Chcete zkusit spíše něco nového? Kombinace sardinek, oliv Taggiasca a smažené kukuřice se shiso listy vás jednoznačně okouzlí!

Čokoláda Valrhona s malinami, zmrzlinou a kávou

Sladkou tečku na závěr je těžké odmítnout. Také byste si dali čokoládu Valrhona v kombinaci s malinami, zmrzlinou z lískových oříšků a kávou? Tak neváhejte a vyrazte do Grand Cru.

Kompletní letní menu restaurace najdete na webových stránkách www.grand-cru.cz.