Nikaragujská značka rumu Flor de Caña prosazuje jedinečné pojetí gastronomie, které označuje jako „mixtronomy“. Pod tímto názvem se skrývá gastronomický zážitek, který snoubí vysokou gastronomii a mixologii a nabízí párování kulinářských lahůdek a prémiových koktejlů postavených na výše zmíněných exkluzivních rumech.

Že jsou zážitky něčím, co vás obohatí, jste už asi slyšeli. Své o tom vědí i ve Flor de Caña, a proto značka přišla s jedinečným konceptem zážitkové gastronomie. Tento doslova neopakovatelný zážitek kombinuje prémiové koktejly z exkluzivních rumů Flor de Caña s vytříbenou gastronomií Jana Punčocháře, šéfkuchaře vyhlášené pražské restaurace Grand Cru. Vzniklo tak jedinečné pětichodové menu, v němž se jednotlivé pokrmy skvěle doplňují s rumovými koktejly. Kuchařské umění Jana Punčocháře tak dodalo rumu Flor de Caña další rozměr.

Menu, které podle konceptu Mixtronomy vytvořil společně s Janem Punčochářem český brand ambassador značky Flor de Caña Petr Vopálenský, nyní budete mít možnost vychutnat v Punčochářově domovském podniku Grand Cru. Každý mixtronomický večer nabídne hostům exkluzivní menu sestavené podle aktuálního tématu a probíhající sezony. Nikdy tak dvakrát neochutnáte to samé. „První, kapacitně velmi omezený večer, který bude dostupný veřejnosti, si budete moci dopřát již koncem května,“ říká Kateřina Valoušková, Senior Brand Manager for Imported brands ve společnosti Premier Wines & Spirit.