Stále nevíte, kam vyrazit na Valentýna se svojí drahou polovičkou? Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář pro vás připravil speciální sedmichodové valentýnské menu. Zkušený sommelier vám k němu navíc napáruje vína, která podtrhnou jedinečnou chuť jednotlivých chodů. Čekají na vás nevšední kombinace chutí. Svátek zamilovaných si snad nelze představit lépe.
Oslavy Valentýna jsou neodmyslitelnou součástí každého vztahu. Stejně jako při jiných oslavách není snadné najít vhodný a originální dárek či zážitek, který by se stal nezapomenutelným a jedinečným. Právě takto výjimečně ale restaurace Grand Cru koncipovala své speciální valentýnské menu.
„Prostředí naší restaurace, vynikající servis, gastronomie a široká nabídka kvalitních vín jsou dlouhodobě naší prioritou, proto jsem přesvědčen, že si u nás návštěvníci valentýnský večer, navíc se speciálně sestaveným menu, náramně užijí,“ říká provozní manažer restaurace Grand Cru Jakub Čebiš.
Valentýnské menu v restauraci Grand Cru:
Ústřice, sušený tuňák, limetky
Deutz brut classic, champagne
Marinovaný siven, křen, humří emulze
Domaine Fournier, Sancerre, Val de Loire 2016
Tempurovaná obří kreveta, mango, wasabi majonéza, smažená rýže
F. X. Pichler, Grüner Veltliner, Smaragd Dürnsteiner „Liebenberg“, Wachau 2016
Ryba sv. Petra, pažitka, konfitované cibulky, grapefruit
Domaine Pierre-Yves Colin Morey, Saint Aubin „le banc“, Burgundsko 2015
Dušená líčka ze selátka, černý lanýž, pěna z foie gras
Domaine Jean Grivot, Bourgogne rouge 2012
Pečená křepelka, pečená červená řepa, ostružiny
Château Chantecler, Bordeaux, Pauillac 2014
Čokoládový dezert, ananas s mascarpone, mučenka
Graham’s porto 10 y.o.
Cena menu pro jednu osobu činí 2 990 Kč, menu s vinným párováním pak 4 990 Kč.
V případě zájmu si můžete udělat rezervaci přes e-mail info@grand-cru.cz anebo na telefonním čísle +420 775 044 076.
Více informací naleznete na webových stránkách vinného baru www.grand-cru.cz.