Romantika v kuchyni: valentýnské menu zvládnete připravit i v karanténě
Místo romantické večeře v oblíbené restauraci jej tentokrát s největší pravděpodobností strávíme doma.
Easy Jídlo: nákup potravin bez obav, že na něco zapomenete
Z nákupu potravin se může stát stresující a chaotická záležitost. Zatímco někdo v obchodě popadne, co mu přijde pod ruku, a pak se z toho snaží doma něco vykouzlit, další si jídelníček pečlivě naplánuje.
Pokrmy, které odlehčí váš jídelníček
Vánoce jsou definitivně za námi a poslední zbytky cukroví nebo chipsů ze silvestrovské noci jsou už zaručeně snědené.
“Šetrně k tělu i Zemi”, to je gastro projekt Baví
V Praze se objevil projekt, který boří předsudky o tom, že veganská strava je nudná a monotónní.
Jak se v pořadu Šéfové na cestách zrodila nová bageta: Ochutnejte novinku Bageterie Boulevard...
Bageterie Boulevard má nový přírůstek do své nabídky. Je jím limitovaná edice zapečené bagety Teriyaki kuře.
Užijte si konec roku s dokonalým pohoštěním
Zdá se, že letošní Silvestr nebude ani trochu bujarý a nejspíš ani trochu společenský. To však neznamená, že byste si ho nemohli užít i tak.
Vánoční menu pro ty, kdo o salát s řízkem nestojí
Vánoce jsou časem klidu, pohody a rodinného souznění. A také tradic, které se promítají i do skladby štědrovečerního menu.
10 osobností, které bychom s radostí pozvali na drink
Kdybyste si mohli vybrat kteroukoli známou osobnost a pozvat ji na drink, koho byste si zvolili?
Oslaďte si život, upečte si dezert
Podzim bývá pochmurným obdobím. Dny se zkracují, slunce slábne a nálada klesá k bodu mrazu. A to i bez aktuálních opatření a omezení pohybu, která samozřejmě jednomu také nepřidají.
Polévky, nejlepší pokrm do podzimních plískanic
Podzim symbolizuje pochmurné počasí, pestrobarevné, ač opadávající listy stromů a také chuť na něco, co nás spolehlivě zahřeje.
Chlebíček: česká specialita, bez níž se neobejde žádná oslava
Říká se, že český obložený chlebíček nemá ve světě obdoby. Inu, pravda to bohužel není.
Těstoviny, láska na talíři
Těstoviny jsou díky své variabilitě jednou z nejvděčnějších surovin, po kterých můžete v kuchyni sáhnout. Lze je podávat s omáčkou, zapečené nebo jako součást zeleninového salátu. A...