Novinky z gastronomie – červenec 2021
Bedlivě sledujeme vše, co se na gastronomické scéně děje, a to nejzajímavější jsme vám sepsali.
KRO Bistro & Bar: karlínský nováček láká na grilované kuře i čepované Negroni
Nový karlínský podnik KRO Bistro & Bar láká na grilované kuře, vegetariánský tempeh z cizrny i čepované Negroni.
Navštivte nový pop-up bar ROKU GIN a nechte se unést míchanými drinky s nádechem...
V Karlíně přes prázdniny vznikl pop-up bar ROKU GIN, nabízí míchané drinky s nádechem Japonska.
Vyrazte na terasu OC Nový Smíchov, kde se nachází nový Johnnie Walker Hotspot!
Nový Johnnie Walker Hotspot na terase OC Nový Smíchov láká na originální koktejly a skvělou hudbu.
Novinky z gastronomie – červen 2021
Bedlivě sledujeme vše, co se na gastronomické scéně děje, a to nejzajímavější jsme vám sepsali.
Oblíbená jídla celebrit aneb Co miluje Justin Bieber, Beyoncé nebo Jennifer Aniston?
Jídlo je nedílnou součástí našeho života. Pro někoho může představovat pouhý zdroj energie, jiný gastronomii považuje za umění.
Zážitek z chuti v nové formě – revoluční novinka Mattoni
Unikátní příchutě a jedinečné osvěžení. To je nová řada ochucené minerální vody Mattoni v plechovkách.
Seznamte se s poctivými zázvorovými shoty Fresh Only
Zázvor, kajenský pepř a citron. To jsou tři hlavní ingredience, které najdete v každém produktu.
První letošní bezpeckové melouny Bouquet dozrály a míří do obchodů
Jak poznáte, že je vodní meloun zralý, ještě před tím, než ho rozkrojíte? Jednoduše na něj poklepejte. Pokud se ozve dutý zvuk, máte vyhráno.
Kosher Arabia zahájila výrobu v ultramoderní certifikované košer provozovně
Kosher Arabia, jeden z prvních registrovaných a certifikovaných výrobců košer potravin ve Spojených arabských emirátech, otevírá svou ultramoderní provozovnu. Díky inovativním řešením a službám šitým...
PBG STUDIO poprvé v plech
Jarní sluníčko se svými prvními paprsky dokáže divy. Ta energie je zřejmá na první nádech. Zavřít oči a vnímat nekonečnou sílu okamžiku.
Kaviár: rybí delikatesa i nejdražší potravina světa
Není kaviár jako kaviár. Ten nepravý, červený, seženete vcelku levně, kdežto pravý kaviár lze bez nadsázky označit za černé zlato.