McDonald’s představuje limitovanou řadu prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt
McDonald’s v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí známý šéfkuchař Přemek Forejt.
Pronikněte do tajů světa za barem
Víte jak barmani používají taková ta nalejvátka? A pak ještě tu věc s pružinou? Chtěli byste vědět, jak se jim říká? Nebo jste naopak někde zaslechli pojmy jako jigger nebo strainer a rádi byste je správně přiřadili ke konkrétní věci?
Podzim s chutí kaki: Recepty, které zahřejí i osvěží
Kaki Bouquet se díky své jemné sladké chuti a syté barvě stává hvězdou i těch nejjednodušších podzimních receptů.
Kaki Persimon Bouquet – Připravte si sezónní lahůdky z netradičního ovoce
Oranžové ovoce kaki Persimon Bouquet se na českých stolech neobjevuje moc dlouho, má však už řadu nadšených fanoušků. Sladké zdravé plody bez pecek, které dozrály na španělských svazích, doplňují podzimní menu o řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů.
Projí(s)t se Brooklynem
V posledním článku jsem vás vzala na výlet do Washingtonu DC. Dnes se vracíme zpět do New Yorku a plán opět je jasný: vidět něco nového a zajímavého a proložit to výtečným jídlem. Zvu vás na procházku brooklynskou čtvrtí Ditmas Park, která je pastvou pro oči a potěšením pro chuťové buňky.
Koktejly pro každou příležitost
Vodka je jedním z nejpopulárnějších destilátů na světě, a to díky své čisté a neutrální chuti.
Láhev Fruttimo má novou etiketu a stává se funkčním produktem s myšlenkou
Jsou to již dva roky, co PET láhev Fruttimo Aquila vzbudila rozruch na poli produktového designu, když si jejího netradičního vzhledu všiml web o obalovém designu Packaging of the World.
Rum Serum získal prestižní ocenění za design
Další skvělá zpráva pro všechny, kteří ocení prvotřídní rum v unikátní láhvi.
Tipy na zeleninové saláty, které nezevšední
Ať už chcete zhubnout do plavek, shodit pokaranténní kila nebo prostě jen toužíte po odlehčeném pokrmu, je salát to pravé.
PBG STUDIO poprvé v plechu
Jarní sluníčko se svými prvními paprsky dokáže divy. Ta energie je zřejmá na první nádech. Zavřít oči a vnímat nekonečnou sílu okamžiku.
Jak se v pořadu Šéfové na cestách zrodila nová bageta: Ochutnejte novinku Bageterie Boulevard...
Bageterie Boulevard má nový přírůstek do své nabídky. Je jím limitovaná edice zapečené bagety Teriyaki kuře.
Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp
Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or!















