Ginfest 2018: Setkání pro ginové milovníky i laiky
V posledních letech se ginu daří pronikat do přízně pravidelných i příležitostných pijanů. Podíváme-li se na čísla prodejů z českého trhu, zjistíme, že téměř všechny značky dokázaly navýšit své objemy, některé dokonce několikanásobně.
Bar & Tapas Ježkovy voči jde proti proudu
V pražské ulici Ve Smečkách poblíž Václavského náměstí otevřel s počátkem nového roku nový podnik. Ježkovy voči jdou proti módní vlně, odmítají jakékoli zaškatulkování a jeho majitelka si dělá, co chce.
Ladies with cocktails in the kitchen. I u plotny se můžete bavit
Laboratorio, škola vaření Riccarda Lucqueho, nabízí pestrý výběr kuchařských kursů.
Kam na luxusní valentýnskou večeři? Do restaurace Grand Cru
Stále nevíte, kam vyrazit na Valentýna se svojí drahou polovičkou? Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář pro vás připravil speciální sedmichodové valentýnské menu. Zkušený sommelier vám k němu navíc napáruje vína, která podtrhnou jedinečnou chuť jednotlivých chodů. Čekají na vás nevšední kombinace chutí.
Zimní menu v Hergetově Cihelně: netradiční spojení surovin v pokrmech si zamilujete
Jelení ossobuco nebo zmrzlina z podmáslí, to jsou novinky zimního menu v Hergetově Cihelně, jež sází na sezónnost a lokální suroviny. A je toho mnohem...
FOTOREPORT: Whisky Life! Prague – tradiční cesta po whisky palírnách světa
Již po páté se konal Whisky Life! Prague, festival zaměřený na whisky nejen z nejznámějších proveniencí, mezi něž patří Skotsko a Irsko, ale také z Japonska, Ameriky či Česka.
U Emy Destinnové ochutnejte kančí líčka nebo steak ke snídani
Pražskou restauraci U Emy Destinnové vlastní již deset let Američan Steven Trumpfheller, který je zde zároveň i šéfkuchařem. Menu se zaměřuje na ryby a maso, výborné jsou i dezerty.
Láhev Fruttimo má novou etiketu a stává se funkčním produktem s myšlenkou
Jsou to již dva roky, co PET láhev Fruttimo Aquila vzbudila rozruch na poli produktového designu, když si jejího netradičního vzhledu všiml web o obalovém designu Packaging of the World.
Kavárny a cukrárny, které nás chytly za srdce
V dnešní době kavárny a cukrárny rostou jako houby po dešti a je velmi těžké si z nich vybrat tu nejlepší. Od toho jsme tu ale my, abychom vám doporučili ty, které máme osobně odzkoušené a které se nám osvědčily.
Pražský Kolonial Pub, ráj masožravců
Zvěřinové speciality nebo různé tataráky, na to své hosty během podzimu a zimy bude lákat restaurace Kolonial Pub, kde kuchyni vévodí šéfkuchař David Ciboch.
(FOTO)REPORT z Burgerfestu 2017: Pestrý program, dobré burgery a dlouhé fronty
O víkendu se konal šestý ročník Burgerfestu, který obsadil venkovní plochu před holešovickým výstavištěm. Na čtyřicet stánků s burgery představilo své nejlepší kousky a nechyběl ani Jack Daniel‘s, který je generálním partnerem celé akce.
Starosti hoďte za hlavu a užijte si páteční večer v Midtown Grill a The Bourbon Baru
Že jsou hotelové bary a restaurace předraženou zábavou určenou jen hotelovým hostům, je naprostá fáma. Pokud tomu nevěříte, doporučujeme vám zajít do hotelu Marriott Prague v Celnici a trochu se tam porozhlédnout.














