Ron Santiago de Cuba nabízí svůj 20letý rum
Ron Santiago de Cuba uvádí na trh svůj exkluzivní rum Extra Añejo, který je výsledkem výběru pouze z malého množství sudů.
Boxerský turnaj o milion dolarů: Roy Jones Jr. a společnost HELL ENERGY zahájila v roce...
Společnost HELL ENERGY v roce 2024 poprvé vstupuje do světa boxu a vyhlašuje jedinečnou mezinárodní soutěž. Výrobce energetických nápojů, který působí ve více než 60...
Na celý leden si v Hard Rock Cafe připravili veganské menu
V oblíbené pražské restauraci Hard Rock Cafe si na celý leden připravili limitovanou nabídku veganského menu.
VÁNOČNÍ SPECIÁL #2: CO POŘÍDIT POD STROMEČEK? (průběžně aktualizováno)
Knihy, divadla, koncerty, televize a řada dalších produktů už je za námi. Ale co milovníci gastronomie a cestování?
Jednoduché tipy a triky pro začínající domácí kuchtičky a kuchtíky
Také patříte k těm, pro které je vaření nutným zlem? Pak vám přinášíme pár tipů, jak si pobyt v kuchyni co nejvíce zpříjemnit.
Víte, jak správně skladovat pečivo?
Asi každému se to někdy stane: koupíte bochník chleba nebo pytlík bagetek k večeři a na poslední chvíli se změní plány.
Potravinová banka na Novoměstské radnici pomáhá už třetí měsíc
Potravinová banka Praha, která poskytuje potraviny a hygienické potřeby lidem v nouzi, má hned několik výdejních míst.
Recepty: Bulgogi Bowl a Kotlíkový koláč
Rostlinné dobroty vytvořila autorka kuchařek Slovegán a uznávaná veganská food blogerka, Nikoleta Kováčová.
Bistra, bary a kavárny pro (nejen) ostravské gastronauty
Ostrava se z industriálního města mění na město kulturní. Není to názor jenom jejích obyvatel – učí se to i vysoké škole.
Připravte si perfektní lehké menu, v kterém hrají hlavní roli bezpeckové melouny
Máte chuť na něco výjimečně dobrého, ale docházejí vám nápady? Připravte si výtečné, zdravé menu plné lehkých chutí.
McDonald’s představuje limitovanou řadu prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt
McDonald’s v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí známý šéfkuchař Přemek Forejt.
Tipy, jak omezit plýtvání jídlem: Nákupy plánujte dopředu a při vaření využijte zbytky
Každý rok se ve světě vyhodí obrovské množství potravin. V Evropské unii je to přibližně 88 milionů tun.