Domů Gastro

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

Ginfest by Barlife: když ochutnávat, tak stylově a s grácií

Jalovec má možná ještě spoustu lidí zafixovaný jako překážku, kterou musí má milá přeskočit rovnýma nohama.

Lagarto přináší gastronomickou revoluci na sever Čech

Jan Hawelka je majitelem severočeského kavárenského řetězce Lagarto Café

Gastronomický průvodce svatým Valentýnem

Blíží se svátek všech zamilovaných a pokud dosud nevíte, čím svůj protějšek překvapit, připravili jsme pro vás několik tipů na skvělé valentýnské menu.

Malinový candy bar: Sladký Valentýn nejen pro dospělé

Valentýn – den, kdy se vyznává láska, je po roce opět tady.

Na večeři, nebo na drink? V brněnském podniku Atelier Cocktail Bar & Bistro můžete mít...

Brněnský Atelier Cocktail Bar & Bistro není na české gastronomické scéně žádným nováčkem, nedávno oslavil první rok své existence.

Pražské centrum Cyberdog startuje svůj provoz

Technologicko-informační centrum Cyberdog určené široké veřejnosti, kde je současně vinárna s robotickou rukou, se otevřelo v Praze u stanice metra Nové Butovice ve čtvrtek 29. listopadu. Autory návrhu dvoupatrové futuristické budovy jsou vedoucí studia Black N´ Arch David Černý a Tomáš Císař. Studio je součástí společnosti Trigema, investora celého projektu, který Cyberdog postavil a zároveň jej provozuje.

Co jíst jako prevenci proti chřipce a nachlazení?

Všichni víme, že jako prevence proti chřipce a nachlazení pomáhá česnek nebo třeba pořádná nálož vitamínu C, například prostřednictvím citrusů. Příroda nám ale způsobů, jak posílit tělo, nabízí mnohem víc a byla by škoda alternativní zdroje zdraví nevyužívat, když nám leží doslova před nosem. Proto jsme pro vás připravili deset netradičních surovin, které pomáhají chránit tělo před chřipkou a nachlazením.

Tipy na kavárny a bistra, která nabízí půvabná Olomouc

Kam zajít na dobré cappuccino či flat white s perfektně našlehanou mléčnou pěknou, která vytvoří dokonalé obrázky hodné novému postu na Instagram či lahodné snídaně nebo brunche, po nichž se budete cítit jako v pravém nebi? Máme pro vás jedenáct tipů, kam zajít v Olomouci na kávu, jídlo a limonádu. Navíc ve svůj prospěch potěšit i těch pár chuťových buněk.

Kaki Persimon Bouquet – Připravte si sezónní lahůdky z netradičního ovoce

Oranžové ovoce kaki Persimon Bouquet se na českých stolech neobjevuje moc dlouho, má však už řadu nadšených fanoušků. Sladké zdravé plody bez pecek, které dozrály na španělských svazích, doplňují podzimní menu o řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů.

Prague Bar Show se po sedmi letech otvírá i veřejnosti

Osmý ročník Prague Bar Show se opět odehraje v industriálních prostorech Pragovky ve Vysočanech, tentokrát v neděli 21. října a v pondělí 22. října. První den bude mít nově možnost Prague Bar Show navštívit i široká veřejnost, gastronomičtí nadšenci a členové foodies komunity, kteří se zajímají o to, co mají na svém talíři a ve své sklence.
- Reklama -
Kulturio.cz Týdny norské literatury
Kulturio.cz Banner - HEDR

Sledujte nás

2,155fanouškůTo se mi líbí
764sledujícíchSledovat
397sledujícíchSledovat