- Reklama -
Domů Gastro

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

Nesnězeno: Aplikace, která bojuje proti plýtvání jídlem

Podle světového průzkumu se vyhodí nebo znehodnotí až třetina veškerého vyrobeného jídla.

Kde nakoupit kvalitní potraviny aneb Vybíráme pro vás zajímavé farmářské trhy

Farmářské trhy se vracejí do měst a poptávka po nich stále více roste. Důvodů, proč nakupovat právě na trzích, je hned několik.

Jak má vypadat letní oběd? Barevně, svěže a hravě

Léto se blíží a s ním i horké dny. Většina z nás v tomto období vyhledává lehký a osvěžující letní oběd, který v nás nevzbudí pocit těžkosti.

Alcron v Taru: pop-up plný chutí

Na konci května bylo možné prožít mimořádný gastronomický zážitek. Jakub Černý, který je šéfkuchařem v restauraci Alcron, se rozhodl vyvézt svou kuchyni i za hranice stejnojmenného hotelu.

Gastro tip: Jarní menu se v Hergetově Cihelně nese ve znamení svěžích a exotických chutí

Po odchodu Vojtěcha Václavíka svěřila pražská restaurace Hergetova Cihelna kuchyni hned dvěma šéfkuchařům – Petru Laštovičkovi a Janu Strnadovi.

The Eatery. Bistro, které vás nechá nahlédnout do kuchyně

Pokud se jen trochu zajímáte o gastronomii, podnik The Eatery vám neunikl.

Pravý kapitán nepostrádá vlastnosti nové limitované edice 
Captain Morgan Spiced Gold

Do obchodů připlouvá limitovaná edice Captain Morgan Spiced Gold, která vyzdvihuje charakteristiky pravého Kapitána dnešní doby.

Kro Kitchen: grilované kuře jako vyšší gastronomie

V polovině dubna se na náměstí Jiřího z Poděbrad otevřelo bistro a rotisserie Kro Kitchen.

Kavárny a bistra, které nabízí funkcionalistický Zlín

Na první pohled by se mohlo zdát, že Zlín není ideálním místem, kam si zajít do pěkné kavárny na výborné cappuccino.

Nejlepší pražské čajovny, které stojí za návštěvu

Čajovny jsou špinavé. I čisté. Omšelé i originální. Hlučné a zakouřené.

Tři důvody, proč se bez řepy v kuchyni neobejdete

Věděli jste, že červená řepa patří mezi nejsladší druhy zeleniny?

Tipy na 6 smoothies, s nimiž bude ráno chutnat lépe

Jaro je obdobím nastávající sklizně. Pomalu dozrávají první plody letošního roku a vy si můžete užít čerstvou zeleninu i ovoce.
- Reklama -
Kulturio.cz Banner - HEDR

Sledujte nás

2,204fanouškůTo se mi líbí
795sledujícíchSledovat
396sledujícíchSledovat