back to top
- Reklama -Filmová filharmonie, GAMES 2025
- Reklama -Ceny Národního památkového ústavu, PATRIMONIUM PRO FUTURO 2025

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

Zažijte nealkoholické osvěžení s novinkami Bohemian Zero

S radostí vám představujeme nejnovější přírůstky do rodiny nápojů Bohemian – nealkoholickou řadu Bohemian Zero.

Medovník originál představuje Medovníčky – malá potěšení pro velké radosti

Tradiční česká značka Medovník originál přichází s lahodnou novinkou, která potěší všechny milovníky sladkého.

Se šampaňským, someliérem, Marilyn Monroe a rudým hasičákem Piper-Heidsieck Cuvée Brut RED CODE v...

Rok vyprchal jako bublinky ze sklenky šampaňského… Což se mně nikdy nestane! A opět je tu pro mne ochutnávka s párováním šumivých vín.

Fernet Stock Blood Orange – revoluční novinka s osvěžujícím charakterem

Fernet Stock Blood Orange představuje přelomovou inovaci, výsledkem je osvěžující, lehce sladký likér s dokonale vyváženým charakterem.

Když jídlo vypráví příběh. Podívejte se na vítěze World Food Photography Awards 2025

Od kapky omáčky až po šťavnatý záběr chleba, co ještě horký praská – vítězné snímky z World Food Photography Awards jsou hody pro oči i duši.

Muzeum čokolády v Kutné hoře opět zavoní luxusem první republiky. Láká na ochutnávky i...

Vyhlášený čokoládový ráj nacházející se v Kutné Hoře zahajuje svoji letošní sezónu symbolicky na Světový den štěstí 20. března.

Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp

Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or!

Tři recepty, které zpříjemní únorové dny

V únoru jsou nejlepší sezónní suroviny ty, které odpovídají zimnímu období a lokálním zdrojům. Mezi ně patří například kořenová zelenia.

Drinky pro každou příležitost s whisky Clan Campbell

Nebaví vás stále stejné drinky a hledáte něco nového? Vyzkoušejte tři recepty s whisky Clan Campbell, které spojují sílu skotské tradice s osvěžující chutí ovoce a...

Recepty na polévky, které postaví na nohy

Dnes vám přinášíme 2 recepty na česnečku a cibulačku, které pochází z kuchyně šéfkuchaře Filipa Sajlera a jeho týmu.

Káva nepatří jen do šálku, dobývá i svět dezertů a koktejlů

Káva je více než jen nápoj. Díky své nahořklé chuti a bohaté vůni je oblíbenou součástí mnoha ikonických dezertů i nápojů.

Tipy na vánoční dárky #3

Hledáte tip na dárek pro opravdového gurmána? Ať už je jako doma v kuchyni, kavárně nebo luxusní restauraci, máme řešení!