Domů Gastro

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

Výtečné saláty, které vás nachystají na příchod jara

Jaro pomalu klepe na dveře, příroda se probouzí a spolu s ní i náš apetit. Nechte se inspirovat pěti saláty připravenými z převážně zimních ingrediencí, které zpestří vaši stravu a napumpují vás energií.

Jak nebýt v sushi baru za barbara aneb Základní pravidla konzumace sushi

Pokud máte rádi sushi, ale znáte ho jen z running sushi a levnějších podniků, určitě byste měli zvážit návštěvu kvalitního sushi baru. Můžete totiž očekávat netradiční zážitek a nejkvalitnější kuchyni založenou na naprosté čerstvosti surovin.

PRAGUE FEAR BAR: Kdo se bojí, nesmí do Vodičkovy 32

Na tomto místě totiž stojí nedávno otevřený Prague Fear Bar, který doplňuje strašidelný dům. Pohnutou historii této lokality si můžete přečíst na webových stránkách baru a je jen na vás, zda všemu budete věřit, či nikoli.

Italština na talíři – Bella Italia!

Každý z vás to už určitě zažil. Přijdete do lepšího podniku se záměrem dobře se nadlábnout. Otevřete jídelní lístek a vyvalí se na vás záplava termínů, ze kterých vám jde hlava kolem. Pojďte si se mnou projít 40 nejčastějších pojmů, se kterými se můžete setkat.

Kavárny a cukrárny, které nás chytly za srdce

V dnešní době kavárny a cukrárny rostou jako houby po dešti a je velmi těžké si z nich vybrat tu nejlepší. Od toho jsme tu ale my, abychom vám doporučili ty, které máme osobně odzkoušené a které se nám osvědčily.

Bar & Tapas Ježkovy voči jde proti proudu

V pražské ulici Ve Smečkách poblíž Václavského náměstí otevřel s počátkem nového roku nový podnik. Ježkovy voči jdou proti módní vlně, odmítají jakékoli zaškatulkování a jeho majitelka si dělá, co chce.

Bar, který neexistuje pojmenoval nové drinky po 23 brněnských podnicích

Třiadvacet brněnských gastronomických podniků, třiadvacet drinků. To je podoba nového koktejlového menu brněnského Baru, který neexistuje.

Nový Pohostinec Karlín nabízí moderní českou kuchyni

V karlínské ulici Pobřežní 42 se nachází nově otevřená restaurace Pohostinec Karlín, která nabízí moderní českou kuchyni a jejím patronem je šéfkuchař Jan Punčochář.

Jak na zdravé a rychlé snídaně? Podívejte se na naše čtyři jednoduché recepty

Kolikrát už jste slyšeli, že snídaně je základ dne? A kolikrát už jste se v poledne přistihli, že jste od rána nic nesnědli?

Tipy na vánoční menu pro vegany i celiaky

Vánoce jsou doba, kdy by si i nekuchaři měli sednout k dobré sváteční večeři. Někdo má ale rozličné stravovací diety, ať už kvůli alergii na lepek, nebo je třeba vegetarián. Právě pro ně jsem se pokusila vymyslet alternativní vánoční menu, ke kterému zmíním i různé možnosti obměny podle různých stravovacích potřeb.
- Reklama -
Kulturio.cz Týdny norské literatury
Kulturio.cz Banner - HEDR

Sledujte nás

2,155fanouškůTo se mi líbí
764sledujícíchSledovat
397sledujícíchSledovat