Interiér cukrárny Povidloň v Lipně nad Vltavou od ateliéru A8000 se inspiroval spojením osvědčené...
Cukrárna Povidloň v Lipně nad Vltavou získala jméno podle tradičního šumavského dezertu.
Čarodějnice beze zbytků: Tři recepty se špekáčky, které ještě neznáte
Čarodějnice jsou za námi a z lednice na vás smutně kouká několik pěkných špekáčků, které si už nikdo nechtěl napíchnout a opéct.
Industriální prostředí a originální gastronomie – to je Černý kůň Ostrava
Streetfood markety zažívají v poslední době boom. Nabízejí totiž kvalitní gastronomii, ovšem bez uzavřeného a často upjatého světa restaurací.
Hard Rock Cafe představuje nový burger inspirovaný jejich ambasadorem Lionelem Messim.
Hard Rock Cafe představuje novou položku na menu - Messi Burger - který je součástí probíhající kampaně.
Sýrovka je tu a spolu s ní i 10 zajímavostí o sýru a smažáku
Také jste se už nemohli dočkat? Do McDonald’s právě dorazila Sýrová sezóna.
Sváteční mlsání bez shonu a práce. Vánoční cukroví z internetu je stejně dobré jako...
Vánoční cukroví milujeme skoro všichni, to ale nic nemění na tom, že je jeho domácí pečení rok od roku dražší.
Kapr s bramborovým salátem je česká vánoční klasika. Cizinci se však nad naší kapří...
Co Čech, to milovník bramborového salátu – každoročně jsme ho schopní spořádat u vánočních pohádek i několik kilo.
Gastro Ježíšek aneb 5 tipů, co pod stromeček, když chcete potěšit gurmány
Přeskočme fakt, že o vánocích většina z nás hřeší, kvantita často převáží kvalitu a vyhněme se termínům jako mlsné jazýčky, dieta nebo kalorie.
Darujte zdraví z přírody, kterému nikdo neodolá
Zdravá a vyvážená strava je základem dobrého fungování těla a mysli. Tohle všechno teď můžete darovat v dárkové kazetě gusty.
Berete si rádi kávu s sebou? Zajímavosti o „take away“ z historie i současnosti
Podzim patří kávě, první říjnový den se ostatně slavil i Mezinárodní den kávy. Možná jste nevěděli, že je to nejspíš nejoblíbenější svátek roku.
Kavárna Slavia opět žije!
Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena.
3D tisk potravin pro lepší udržitelnost
Kdo má čas ztrácet čas s jídlem? Pokud člověk není zrovna zaměstnán v kulinářství anebo není sám vášnivý domácí kuchař.