Rum Serum získal prestižní ocenění za design
Další skvělá zpráva pro všechny, kteří ocení prvotřídní rum v unikátní láhvi.
Recepty: Bulgogi Bowl a Kotlíkový koláč
Rostlinné dobroty vytvořila autorka kuchařek Slovegán a uznávaná veganská food blogerka, Nikoleta Kováčová.
Oslaďte si život, upečte si dezert
Podzim bývá pochmurným obdobím. Dny se zkracují, slunce slábne a nálada klesá k bodu mrazu. A to i bez aktuálních opatření a omezení pohybu, která samozřejmě jednomu také nepřidají.
KRO Bistro & Bar: karlínský nováček láká na grilované kuře i čepované Negroni
Nový karlínský podnik KRO Bistro & Bar láká na grilované kuře, vegetariánský tempeh z cizrny i čepované Negroni.
10 osobností, které bychom s radostí pozvali na drink
Kdybyste si mohli vybrat kteroukoli známou osobnost a pozvat ji na drink, koho byste si zvolili?
Tipy na vánoční menu pro vegany i celiaky
Vánoce jsou doba, kdy by si i nekuchaři měli sednout k dobré sváteční večeři. Někdo má ale rozličné stravovací diety, ať už kvůli alergii na lepek, nebo je třeba vegetarián. Právě pro ně jsem se pokusila vymyslet alternativní vánoční menu, ke kterému zmíním i různé možnosti obměny podle různých stravovacích potřeb.
Káva aneb Ani nejlepší barista nedokáže připravit vynikající nápoj bez kvalitního kávového zrna
Káva nás provází po celý den. Pro někoho je ranní nezbytností, pro někoho společenskou událostí. Určitě se ale stala součástí našich životů.
Kam vyrazit o adventu na svařák? Přehled pražských vánočních trhů
Vánoce se pomalu blíží a s nimi přichází období vybírání dárků, první tajné ochutnávky cukroví a zářící světýlka.
Jednoduché tipy a triky pro začínající domácí kuchtičky a kuchtíky
Také patříte k těm, pro které je vaření nutným zlem? Pak vám přinášíme pár tipů, jak si pobyt v kuchyni co nejvíce zpříjemnit.
Gastronomický průvodce svatým Valentýnem
Blíží se svátek všech zamilovaných a pokud dosud nevíte, čím svůj protějšek překvapit, připravili jsme pro vás několik tipů na skvělé valentýnské menu.
Užijte si konec roku s dokonalým pohoštěním
Zdá se, že letošní Silvestr nebude ani trochu bujarý a nejspíš ani trochu společenský. To však neznamená, že byste si ho nemohli užít i tak.
Do Kampa Parku připlula treska
V průběhu zimních měsíců, konkrétně od ledna do března, můžete v mnohých skandinávských restauracích narazit na sezónní menu, v němž hlavní roli hraje polární treska.















