Na trh přichází nová organická vodka Tom of Finland
Na český trh nově vstoupila prémiová vodka Tom of Finland, specifická nejen svou chutí, organickými surovinami, ale i zajímavým příběhem.
Cukrář Skála nabízí v Dlouhé kremrole na několik způsobů
Není to tak dlouho, co byl v pražské ulici V Celnici otevřen první z cukrářských podniků, jehož hlavní postavou se stal Lukáš Skála. Po něm ostatně dostal i název – Cukrář Skála. Nyní byl nedaleko od první provozovny otevřen i druhý cukrářský butik, který nabízí především kremrole.
Mixtronomy: výjimečný gastronomický zážitek
Nikaragujská značka rumu Flor de Caña prosazuje jedinečné pojetí gastronomie, které označuje jako „mixtronomy“. Pod tímto názvem se skrývá gastronomický zážitek, který snoubí vysokou gastronomii a mixologii.
13 tipů na jarní gastro akce
Přichází doba, kdy chceme trávit venku co nejvíce času. A to včetně hodin, kdy se obvykle jí. Co takhle pro jednou vyměnit gril na zahrádce za opravdový kulinářský zážitek? Výběr je pestrý!
Bar, který neexistuje pojmenoval nové drinky po 23 brněnských podnicích
Třiadvacet brněnských gastronomických podniků, třiadvacet drinků. To je podoba nového koktejlového menu brněnského Baru, který neexistuje.
Milan Zaleš je novým ambasadorem značky CAMPARI, během dubna zaplatíte v Bugsy’s za drink podpisem
Novým ambasadorem ikonické značky CAMPARI pro Českou republiku je Milan Zaleš. Spolupráci oznámil český distributor značky, společnost Ultra Premium Brands.Loučení s milovaným podnikem, který ho profesně zformoval, bude originální.
Káva aneb Ani nejlepší barista nedokáže připravit vynikající nápoj bez kvalitního kávového zrna
Káva nás provází po celý den. Pro někoho je ranní nezbytností, pro někoho společenskou událostí. Určitě se ale stala součástí našich životů.
Výtečné saláty, které vás nachystají na příchod jara
Jaro pomalu klepe na dveře, příroda se probouzí a spolu s ní i náš apetit. Nechte se inspirovat pěti saláty připravenými z převážně zimních ingrediencí, které zpestří vaši stravu a napumpují vás energií.
Nový Pohostinec Karlín nabízí moderní českou kuchyni
V karlínské ulici Pobřežní 42 se nachází nově otevřená restaurace Pohostinec Karlín, která nabízí moderní českou kuchyni a jejím patronem je šéfkuchař Jan Punčochář.
Bar & Tapas Ježkovy voči jde proti proudu
V pražské ulici Ve Smečkách poblíž Václavského náměstí otevřel s počátkem nového roku nový podnik. Ježkovy voči jdou proti módní vlně, odmítají jakékoli zaškatulkování a jeho majitelka si dělá, co chce.
Ladies with cocktails in the kitchen. I u plotny se můžete bavit
Laboratorio, škola vaření Riccarda Lucqueho, nabízí pestrý výběr kuchařských kursů.
Kam na luxusní valentýnskou večeři? Do restaurace Grand Cru
Stále nevíte, kam vyrazit na Valentýna se svojí drahou polovičkou? Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář pro vás připravil speciální sedmichodové valentýnské menu. Zkušený sommelier vám k němu navíc napáruje vína, která podtrhnou jedinečnou chuť jednotlivých chodů. Čekají na vás nevšední kombinace chutí.















