Jak se posílit, když je podzim v plném proudu a zima klepe na vrátka?
Také vás děsí, jak se z vás stane s příchodem podzimu mucholapka na kila navíc (takže spíš kilolapka)? Ani jsme si léta letos moc neužili. A teď, když už slunce vůbec svítí, zapadá brzy. Dřív, než se rozhodnete ponořit se do podzimní deprese, vyzkoušejte těchto několik tipů, které vám pomohou jí předejít.
Syté polévky, které na podzim zahřejí
Počasí už je chladnější, než je zdrávo, a tak jsme se rozhodli podělit se s vámi o seznam polévek, které jsou vydatné a zahřejí vás. Jsou to takové polévkové ekvivalenty silného horkého kakaa, které si dám ráda pokaždé, když je venku zataženo a zima.
Menu z netradičních dýňových receptů
Žádnou surovinu nemám tak spojenou s podzimem jako dýni. Zbožňuji ji teplou i studenou, naslano i nasladko. Proto jsem pro vás připravila toto menu z dýňových receptů, ke kterým se sama opakovaně vracím.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® a hudebník will.i.am oznamují spolupráci a společně představují novou kampaň „Kreativita...
NESCAFÉ® Dolce Gusto®, nekonvenční prémiový systém pro přípravu kávy, dnes oznámil spuštění své nové globální kampaně „Creativity Reinvents The Classics“, ve které vystupuje will.i.am, slavný hudebník a držitel GRAMMY.
Rychlé letní saláty, které se hodí k bazénu i grilovačce
Letní počasí je v plném proudu a při takto vysokých teplotách má člověk málokdy chuť na pořádný flák masa. No dobře, možná má, zvlášť, když má možnost ho hodit na gril a popovídat si pak u konzumace s přáteli.
Projí(s)t se Brooklynem
V posledním článku jsem vás vzala na výlet do Washingtonu DC. Dnes se vracíme zpět do New Yorku a plán opět je jasný: vidět něco nového a zajímavého a proložit to výtečným jídlem. Zvu vás na procházku brooklynskou čtvrtí Ditmas Park, která je pastvou pro oči a potěšením pro chuťové buňky.
F. H. Prager podlehl medové mánii
Jablářství F. H. Prager, vyrábějící Pragerův Cider, neodolalo módní medové vlně. Boom, který tato příchuť v poslední době zaznamenala (medové whisky, medové koňaky, medové rumy a podobně), ji vystřelil na post nejoblíbenější příchuti na celém světě. Proto se i v F. H. Prager rozhodli jít s dobou a vytvořit nový medový cider.
Bistro à Table! Ke stolu… a bez mouky
Bistro à Table! je místo, kam jít nejen na skvělou snídani na Praze 6, ale užít si i hezké prostory s francouzskou duší, stylový interiér a zajímavou nabídku.
Domácí limonády pro horké letní dny
Léto je v plném proudu, teploty tomu už zase odpovídají. Na zahradách mnohým z nás dozrály jahody, maliny, borůvky, rybíz a další ovoce na...
Zahřeje, osvěží – to je maté
Maté se získává z jihoamerické rostliny, cesmíny paraguayské, stále zeleného stromu. Nemělo by se mu říkat čaj, protože to vlastně čaj není. Čajem nazýváme...