Tak jde čas s Oh Deer Bakery
Už jste slyšeli o croblihách čili cronutech? Za jejich vznikem v Česku stojí opavský rodák Lukáš Vašek.
Podzim s chutí kaki: Recepty, které zahřejí i osvěží
Kaki Bouquet se díky své jemné sladké chuti a syté barvě stává hvězdou i těch nejjednodušších podzimních receptů.
Rum Serum získal prestižní ocenění za design
Další skvělá zpráva pro všechny, kteří ocení prvotřídní rum v unikátní láhvi.
Mohou i zdravé potraviny chutnat skvěle? Mladý kokos dokazuje, že ano
Zmínky o kokosu se objevují už pět set let, týkalo se to ale především toho hnědého a zarostlého, který dnes už běžně potkáváme v supermarketech.
Hledáte ideální dárek na Vánoce? Vsaďte na tekutou jistotu
Vánoce se blíží a s nimi i otázka, jaký dárek vybrat pro své blízké. Pokud hledáte něco skutečně výjimečného, máme pro vás řešení.
Malinový candy bar: Sladký Valentýn nejen pro dospělé
Valentýn – den, kdy se vyznává láska, je po roce opět tady.
U Emy Destinnové ochutnejte kančí líčka nebo steak ke snídani
Pražskou restauraci U Emy Destinnové vlastní již deset let Američan Steven Trumpfheller, který je zde zároveň i šéfkuchařem. Menu se zaměřuje na ryby a maso, výborné jsou i dezerty.
Pražské čajovny, které stojí za návštěvu
Čajovny jsou špinavé. I čisté. Omšelé i originální. Hlučné a zakouřené.
Nový Pohostinec Karlín nabízí moderní českou kuchyni
V karlínské ulici Pobřežní 42 se nachází nově otevřená restaurace Pohostinec Karlín, která nabízí moderní českou kuchyni a jejím patronem je šéfkuchař Jan Punčochář.
Berete si rádi kávu s sebou? Zajímavosti o „take away“ z historie i současnosti
Podzim patří kávě, první říjnový den se ostatně slavil i Mezinárodní den kávy. Možná jste nevěděli, že je to nejspíš nejoblíbenější svátek roku.
(Ne)tradiční recepty na pokrmy z ryb
Také milujete ryby, ale nevíte, jak je připravit jinak než na másle? Ono, pravda, není nic lepšího.
Pestrý svět bourbonu aneb Co jste o něm možná ještě neslyšeli?
Bourbon je celosvětově oblíbený druh alkoholu pocházející z Ameriky. Za typický produkt Spojených států byla tato whiskey prohlášena až v roce 1964 na 88. zasedání kongresu ve Washingtonu.















