13 tipů na jarní gastro akce
Přichází doba, kdy chceme trávit venku co nejvíce času. A to včetně hodin, kdy se obvykle jí. Co takhle pro jednou vyměnit gril na zahrádce za opravdový kulinářský zážitek? Výběr je pestrý!
Exkluzivní nabídka v Be Bop baru: ledová káva, prémiový burger i nejdražší drink v Praze
Be Bop bar v hotelu Alcron přichází s několika exkluzivními nabídkami. Bezkonkurenční ledová káva, prémiový burger a nejdražší drink v Praze.
Rum na talíři. Oblíbený třtinový nektar trochu jinak
Italská škola vaření Laboratorio připravila kuchařskou novinku Rum na talíři. Po úspěchu kurzů Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen v režii Martina Kortuse a Petra Kymly připravila tato dvojice další kurz.
U Emy Destinnové ochutnejte kančí líčka nebo steak ke snídani
Pražskou restauraci U Emy Destinnové vlastní již deset let Američan Steven Trumpfheller, který je zde zároveň i šéfkuchařem. Menu se zaměřuje na ryby a maso, výborné jsou i dezerty.
Tak jde čas s Oh Deer Bakery
Už jste slyšeli o croblihách čili cronutech? Za jejich vznikem v Česku stojí opavský rodák Lukáš Vašek.
Prague Bar Show se po sedmi letech otvírá i veřejnosti
Osmý ročník Prague Bar Show se opět odehraje v industriálních prostorech Pragovky ve Vysočanech, tentokrát v neděli 21. října a v pondělí 22. října. První den bude mít nově možnost Prague Bar Show navštívit i široká veřejnost, gastronomičtí nadšenci a členové foodies komunity, kteří se zajímají o to, co mají na svém talíři a ve své sklence.
Oblíbená jídla celebrit aneb Co miluje Justin Bieber, Beyoncé nebo Jennifer Aniston?
Jídlo je nedílnou součástí našeho života. Pro někoho může představovat pouhý zdroj energie, jiný gastronomii považuje za umění.
Těstoviny, láska na talíři
Těstoviny jsou díky své variabilitě jednou z nejvděčnějších surovin, po kterých můžete v kuchyni sáhnout. Lze je podávat s omáčkou, zapečené nebo jako součást zeleninového salátu. A...
Dezerty a sýry, které vás přenesou do slunné Itálie
Českou gastronomickou scénou v posledních letech otřásá zejména popularita asijské kuchyně, kdy o knedlíčky dim sum, ramen nebo křupavý bůček není nouze.
Přijďte ochutnat nové letní menu restaurace Grand Cru
Šéfkuchař uznávané pražské restaurace Grand Cru Jan Punčochář, který již potřetí zvítězil v anketě Zlatý kuchař, připravil jedinečné letní menu.
Bylinky pro začátečníky: Jedlá zahrádka ve vaší kuchyni
Jsou ozdobou každé kuchyně, krásně voní, a ještě lépe chutnají. Řeč je samozřejmě o bylinkách.
Vyrazte na terasu OC Nový Smíchov, kde se nachází nový Johnnie Walker Hotspot!
Nový Johnnie Walker Hotspot na terase OC Nový Smíchov láká na originální koktejly a skvělou hudbu.















