Na rychlý oběd do Sky Garden, londýnské zahrady na mrakodrapu
Nestává se úplně často, aby se otevřela veřejná zahrada uprostřed finančního centra Londýna. A už vůbec se nestává, aby ta zahrada byla na střeše londýnského mrakodrapu, kterému se přezdívá Walkie-Talkie (vysílačka), s krásným panoramatem.
Lanýže – kulinářské zlato mezi houbami
Lanýž mezi houbami je jako Rolls Royce mezi auty. Ne moc častý, ale zcela výjimečný. Jedná se o vzácný druh houby, která roste pod...
PBG STUDIO poprvé v plechu
Jarní sluníčko se svými prvními paprsky dokáže divy. Ta energie je zřejmá na první nádech. Zavřít oči a vnímat nekonečnou sílu okamžiku.
“Šetrně k tělu i Zemi”, to je gastro projekt Baví
V Praze se objevil projekt, který boří předsudky o tom, že veganská strava je nudná a monotónní.
Berete si rádi kávu s sebou? Zajímavosti o „take away“ z historie i současnosti
Podzim patří kávě, první říjnový den se ostatně slavil i Mezinárodní den kávy. Možná jste nevěděli, že je to nejspíš nejoblíbenější svátek roku.
Gastronomický průvodce svatým Valentýnem
Blíží se svátek všech zamilovaných a pokud dosud nevíte, čím svůj protějšek překvapit, připravili jsme pro vás několik tipů na skvělé valentýnské menu.
Jak se posílit, když je podzim v plném proudu a zima klepe na vrátka?
Také vás děsí, jak se z vás stane s příchodem podzimu mucholapka na kila navíc (takže spíš kilolapka)? Ani jsme si léta letos moc neužili. A teď, když už slunce vůbec svítí, zapadá brzy. Dřív, než se rozhodnete ponořit se do podzimní deprese, vyzkoušejte těchto několik tipů, které vám pomohou jí předejít.
Které podniky stojí za vyzkoušení? Třeba ty, které získaly ocenění Czech Bar Awards
V letošním roce se prestižní ceny rozdávaly již po deváté. V sedmi kategoriích (nejlepší cocktail bar, nejlepší kavárna, nejlepší pivní bar, nejlepší hotelový bar, nejlepší klub, nejlepší design a nejlepší nový podnik) bylo letos nominováno 31 podniků, vyhrát v každé z nich však mohl jen jeden.
Prague Food Festival aneb Kvalitní porno na talíři!
Rok se minul s rokem a já měla opět šanci navštívit Prague Food Festival.
Bylinky pro začátečníky: Jedlá zahrádka ve vaší kuchyni
Jsou ozdobou každé kuchyně, krásně voní, a ještě lépe chutnají. Řeč je samozřejmě o bylinkách.
Čarodějnice beze zbytků: Tři recepty se špekáčky, které ještě neznáte
Čarodějnice jsou za námi a z lednice na vás smutně kouká několik pěkných špekáčků, které si už nikdo nechtěl napíchnout a opéct.
Bar & Tapas Ježkovy voči jde proti proudu
V pražské ulici Ve Smečkách poblíž Václavského náměstí otevřel s počátkem nového roku nový podnik. Ježkovy voči jdou proti módní vlně, odmítají jakékoli zaškatulkování a jeho majitelka si dělá, co chce.














