Syté polévky, které na podzim zahřejí
Počasí už je chladnější, než je zdrávo, a tak jsme se rozhodli podělit se s vámi o seznam polévek, které jsou vydatné a zahřejí vás. Jsou to takové polévkové ekvivalenty silného horkého kakaa, které si dám ráda pokaždé, když je venku zataženo a zima.
Menu z netradičních dýňových receptů
Žádnou surovinu nemám tak spojenou s podzimem jako dýni. Zbožňuji ji teplou i studenou, naslano i nasladko. Proto jsem pro vás připravila toto menu z dýňových receptů, ke kterým se sama opakovaně vracím.
NESCAFÉ® Dolce Gusto® a hudebník will.i.am oznamují spolupráci a společně představují novou kampaň „Kreativita...
NESCAFÉ® Dolce Gusto®, nekonvenční prémiový systém pro přípravu kávy, dnes oznámil spuštění své nové globální kampaně „Creativity Reinvents The Classics“, ve které vystupuje will.i.am, slavný hudebník a držitel GRAMMY.
Rychlé letní saláty, které se hodí k bazénu i grilovačce
Letní počasí je v plném proudu a při takto vysokých teplotách má člověk málokdy chuť na pořádný flák masa. No dobře, možná má, zvlášť, když má možnost ho hodit na gril a popovídat si pak u konzumace s přáteli.
Projí(s)t se Brooklynem
V posledním článku jsem vás vzala na výlet do Washingtonu DC. Dnes se vracíme zpět do New Yorku a plán opět je jasný: vidět něco nového a zajímavého a proložit to výtečným jídlem. Zvu vás na procházku brooklynskou čtvrtí Ditmas Park, která je pastvou pro oči a potěšením pro chuťové buňky.
F. H. Prager podlehl medové mánii
Jablářství F. H. Prager, vyrábějící Pragerův Cider, neodolalo módní medové vlně. Boom, který tato příchuť v poslední době zaznamenala (medové whisky, medové koňaky, medové rumy a podobně), ji vystřelil na post nejoblíbenější příchuti na celém světě. Proto se i v F. H. Prager rozhodli jít s dobou a vytvořit nový medový cider.
Bistro à Table! Ke stolu… a bez mouky
Bistro à Table! je místo, kam jít nejen na skvělou snídani na Praze 6, ale užít si i hezké prostory s francouzskou duší, stylový interiér a zajímavou nabídku.
Domácí limonády pro horké letní dny
Léto je v plném proudu, teploty tomu už zase odpovídají. Na zahradách mnohým z nás dozrály jahody, maliny, borůvky, rybíz a další ovoce na...
Zahřeje, osvěží – to je maté
Maté se získává z jihoamerické rostliny, cesmíny paraguayské, stále zeleného stromu. Nemělo by se mu říkat čaj, protože to vlastně čaj není. Čajem nazýváme...