Sváteční mlsání bez shonu a práce. Vánoční cukroví z internetu je stejně dobré jako...
Vánoční cukroví milujeme skoro všichni, to ale nic nemění na tom, že je jeho domácí pečení rok od roku dražší.
Cafe Buddha v Balbínově ulici představuje nové menu složené z „best of“ pokrmů prověřených lety...
Cafe Buddha Balbínova na české gastronomické scéně funguje už osm let a za tu dobu se zde vystřídala mnohá menu.
Letní závitky třikrát jinak
Na asijské letní závitky nedám dopustit. Kombinace křupavé zeleniny, čerstvých bylinek a nezbytné krevety zabalené v tenkém a průsvitném rýžovém papíru je zkrátka neodolatelná.
Pestrý svět bourbonu aneb Co jste o něm možná ještě neslyšeli?
Bourbon je celosvětově oblíbený druh alkoholu pocházející z Ameriky. Za typický produkt Spojených států byla tato whiskey prohlášena až v roce 1964 na 88. zasedání kongresu ve Washingtonu.
Kaki Persimon Bouquet – Připravte si sezónní lahůdky z netradičního ovoce
Oranžové ovoce kaki Persimon Bouquet se na českých stolech neobjevuje moc dlouho, má však už řadu nadšených fanoušků. Sladké zdravé plody bez pecek, které dozrály na španělských svazích, doplňují podzimní menu o řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů.
Tipy na 6 smoothies, s nimiž bude ráno chutnat lépe
Jaro je obdobím nastávající sklizně. Pomalu dozrávají první plody letošního roku a vy si můžete užít čerstvou zeleninu i ovoce.
Easy Jídlo: nákup potravin bez obav, že na něco zapomenete
Z nákupu potravin se může stát stresující a chaotická záležitost. Zatímco někdo v obchodě popadne, co mu přijde pod ruku, a pak se z toho snaží doma něco vykouzlit, další si jídelníček pečlivě naplánuje.
Mořské hody v Hergetově Cihelně
Po zbytek ledna a po celý únor máte možnost v Hergetově Cihelně ochutnat to nejlepší z darů moře.
Pronikněte do tajů světa za barem
Víte jak barmani používají taková ta nalejvátka? A pak ještě tu věc s pružinou? Chtěli byste vědět, jak se jim říká? Nebo jste naopak někde zaslechli pojmy jako jigger nebo strainer a rádi byste je správně přiřadili ke konkrétní věci?
Nejlepší hostina pod sluncem aneb Jak na tlustý, ale spokojený pupek
Hostina, žranice, zabijačka.
Kapr s bramborovým salátem je česká vánoční klasika. Cizinci se však nad naší kapří...
Co Čech, to milovník bramborového salátu – každoročně jsme ho schopní spořádat u vánočních pohádek i několik kilo.
Brno Absinthe Tour – Umění pít absinthe
Dva studenti v Brně prohlubují kulturní revoluci svojí jedinečnou absintovou tour.
ONA měla cíl, ON vymyslel cestu. ONA měla zkušenosti, ON přinesl know-how. ON stihne v jednom večeru provést skupinku lidí třemi bary.















