Zimní menu v Hergetově Cihelně: netradiční spojení surovin v pokrmech si zamilujete
Jelení ossobuco nebo zmrzlina z podmáslí, to jsou novinky zimního menu v Hergetově Cihelně, jež sází na sezónnost a lokální suroviny. A je toho mnohem...
Gastro tip: Jarní menu se v Hergetově Cihelně nese ve znamení svěžích a exotických chutí
Po odchodu Vojtěcha Václavíka svěřila pražská restaurace Hergetova Cihelna kuchyni hned dvěma šéfkuchařům – Petru Laštovičkovi a Janu Strnadovi.
Gastro tip: zářijové menu s prvními tóny podzimu v restauraci Mlýnec
Ač to podle aktuálních teplot nevypadá, léto se přehouplo do své závěrečné části a brzy uvolní své místo podzimu.
Těstoviny, láska na talíři
Těstoviny jsou díky své variabilitě jednou z nejvděčnějších surovin, po kterých můžete v kuchyni sáhnout. Lze je podávat s omáčkou, zapečené nebo jako součást zeleninového salátu. A...
Babiččina zahrada za Prahou
Průhonice jsou známé široko daleko díky nádhernému parku, který láká v každém ročním období.
Exkluzivní nabídka v Be Bop baru: ledová káva, prémiový burger i nejdražší drink v Praze
Be Bop bar v hotelu Alcron přichází s několika exkluzivními nabídkami. Bezkonkurenční ledová káva, prémiový burger a nejdražší drink v Praze.
Zážitek z chuti v nové formě – revoluční novinka Mattoni
Unikátní příchutě a jedinečné osvěžení. To je nová řada ochucené minerální vody Mattoni v plechovkách.
Co pít, když nechcete pít?
Nevím jak vy, ale já se během karantény nejvíce těšila, až zase ožije česká gastronomická scéna.
Mixtronomy: výjimečný gastronomický zážitek
Nikaragujská značka rumu Flor de Caña prosazuje jedinečné pojetí gastronomie, které označuje jako „mixtronomy“. Pod tímto názvem se skrývá gastronomický zážitek, který snoubí vysokou gastronomii a mixologii.
Starosti hoďte za hlavu a užijte si páteční večer v Midtown Grill a The Bourbon Baru
Že jsou hotelové bary a restaurace předraženou zábavou určenou jen hotelovým hostům, je naprostá fáma. Pokud tomu nevěříte, doporučujeme vám zajít do hotelu Marriott Prague v Celnici a trochu se tam porozhlédnout.
Gastronomický zážitek v Holešovicích. V Port7 otevře Goodlunch svou další kantýnu
Snídaně, obědy nebo live cooking v holešovickém Port7? V multifunkčním projektu společnosti Skanska se chystá otevření další pobočky úspěšného konceptu kantýn Goodlunch, na kterém se...
Tři důvody, proč se bez řepy v kuchyni neobejdete
Věděli jste, že červená řepa patří mezi nejsladší druhy zeleniny?















