Bylinky pro začátečníky: Jedlá zahrádka ve vaší kuchyni
Jsou ozdobou každé kuchyně, krásně voní, a ještě lépe chutnají. Řeč je samozřejmě o bylinkách.
Prague Bar Show se po sedmi letech otvírá i veřejnosti
Osmý ročník Prague Bar Show se opět odehraje v industriálních prostorech Pragovky ve Vysočanech, tentokrát v neděli 21. října a v pondělí 22. října. První den bude mít nově možnost Prague Bar Show navštívit i široká veřejnost, gastronomičtí nadšenci a členové foodies komunity, kteří se zajímají o to, co mají na svém talíři a ve své sklence.
Hard Rock Cafe®Praha přinese fanouškům filmu John Wick exkluzivní kulinářské a koktejlové zážitky
Společnost Hard Rock International oznámila navázání nového partnerství s filmovým a televizním studiem Lionsgate, tvůrcem legendární série thrillerů John Wick.
F. H. Prager podlehl medové mánii
Jablářství F. H. Prager, vyrábějící Pragerův Cider, neodolalo módní medové vlně. Boom, který tato příchuť v poslední době zaznamenala (medové whisky, medové koňaky, medové rumy a podobně), ji vystřelil na post nejoblíbenější příchuti na celém světě. Proto se i v F. H. Prager rozhodli jít s dobou a vytvořit nový medový cider.
Oslaďte si život, upečte si dezert
Podzim bývá pochmurným obdobím. Dny se zkracují, slunce slábne a nálada klesá k bodu mrazu. A to i bez aktuálních opatření a omezení pohybu, která samozřejmě jednomu také nepřidají.
Zahřeje, osvěží – to je maté
Maté se získává z jihoamerické rostliny, cesmíny paraguayské, stále zeleného stromu. Nemělo by se mu říkat čaj, protože to vlastně čaj není. Čajem nazýváme...
Rum na talíři. Oblíbený třtinový nektar trochu jinak
Italská škola vaření Laboratorio připravila kuchařskou novinku Rum na talíři. Po úspěchu kurzů Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen v režii Martina Kortuse a Petra Kymly připravila tato dvojice další kurz.
Ladies with cocktails in the kitchen. I u plotny se můžete bavit
Laboratorio, škola vaření Riccarda Lucqueho, nabízí pestrý výběr kuchařských kursů.
PBG STUDIO poprvé v plechu
Jarní sluníčko se svými prvními paprsky dokáže divy. Ta energie je zřejmá na první nádech. Zavřít oči a vnímat nekonečnou sílu okamžiku.
Dokonalé letní osvěžení – domácí zmrzlina i bez zmrzlinovače
Přemýšlíte, jak si připravit dokonalé domácí osvěžení v podobě zmrzliny? Příprava chutných zmrzlinových kreací není složitá, a navíc to může být zábava pro celou rodinu....
Navštivte nový pop-up bar ROKU GIN a nechte se unést míchanými drinky s nádechem...
V Karlíně přes prázdniny vznikl pop-up bar ROKU GIN, nabízí míchané drinky s nádechem Japonska.
Jak se připravit na první rande s exotickými potravinami
Vaření je někdy jako rande naslepo. V obchodech se na nás valí řady exotických potravin, které často musely urazit tisíce kilometrů, aby se mohly usadit v regálu obchodu.















