back to top
- Reklama -Filmová filharmonie, GAMES 2024

Audioknižní tipy

Tipy na nově vydané audioknihy.

Henning Mankell: O krok pozadu aneb Jak dohnat temný stín ve stopách zavražděného kolegy?

Sedmý díl proslulé série o komisaři Wallanderovi, který napsal švédský autor Henning Mankell nazvaný O KROK POZADU, vychází jako audiokniha v podání herce Jiřího Vyorálka. „„Mankell, Wallander a Vyorálek, to jsou jména, která patří k vydavatelství OneHotBook již od jeho počátku.

OneHotBook vydává audioknihu Píseň krve

První díl výpravné epické fantasy trilogie Stím krkavce britského autora Anthony Ryana vychází jako audiokniha s názvem Píseň krve v podání Ivana Luptáka, který vypráví...

Březnová porce audioknih od OneHotBook

Počasí začíná být přívětivější a pomalu už připomíná jaro. Jednoho to proto táhne ven, užívat si prvních letošních slunečních paprsků. Na čtení pak nezbývá mnoho času. Přinášíme vám proto tipy na audioknihy od OneHotBook, které stojí za poslech.

Tympánum: Audioknihy pro každého

Tentokrát přinášíme v audioknižních tipech pro každého něco. Teenageři a milovníci fantasy si vychutnají příběh, který předchází Hře o trůny.

Audioknihy od OneHotBook zase bodují

Nechali jsme se opět zlákat knihami, které nám šeptají do ouška. Tentokrát došlo na největší klasiku světové sci-fi: Dunu od Franka Herberta a na povinnou četbu všech nemravných odvážlivců, Lolitu.

Knižní tipy #27 nakladatelství Host

V sedmadvacátých knižních tipech vám přinášíme jedenáct knih, které vám zajistí zábavu během dlouhých podzimních a zimních večerů. Najdete zde sbírku povídek, severské kriminálky, příběh pro milovníky koček, fantasy ze sekce young adult i díla českých autorů.

Marťan a Norské dřevo: ONE HOT BOOK vydává audioknihy, které mají duši

Papírové knihy jsou nádherná věc. Ale ne vždy máte možnost je s sebou všude nosit. Proto je příjemné schovat si vaše oblíbená díla do mobilu, notebooku nebo ipodu a poslouchat je všude, kde se vám zamane. Jestli stojíte o opravdu pečlivě namluvené knihy, sáhněte po těch z dílny One Hot Book. Neunikne jim žádný detail a jejich vypravěče si rychle oblíbíte.

(Audio)knižní tipy od vydavatelství Albatros #1

Blíží se vydání českého překladu třetího detektivního případu Cormorana Strikea - Ve službách zla. Detektivky od J. K. Rowlingové, skrývající se pod pseudonymem Robert Galbraith, si zaslouženě získali oblibu. Připomeňte si, proč první dva díly stojí za přečtení a proč se tak těšíme na pokračování. Nakonec pro vás máme sladký zákusek od Neila Gaimana v podobě (nejen) dětské knihy Spáčka a vřeteno, která vypráví příběh Šípkové Růženky zatraceně po svém.