back to top

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

Známe druhého českého Chivas Mastera, je jím Tomáš Melzer

Finále druhého ročníku soutěže Chivas Master, které proběhlo 5. května v pražském Royal, zná svého vítěze. Stal se jím Tomáš Melzer z pražského Hemingway baru, což je domovský bar i prvního vítěze této soutěže, Ondřeje Hniličky. Stejně jako loni byla cesta za titulem dlouhá a náročná a Tomáš jí má nyní ještě kus před sebou – bude totiž reprezentovat Českou republiku na globálním finále v Šanghaji.

Babiččina zahrada za Prahou

Průhonice jsou známé široko daleko díky nádhernému parku, který láká v každém ročním období.

Do Kampa Parku připlula treska

V průběhu zimních měsíců, konkrétně od ledna do března, můžete v mnohých skandinávských restauracích narazit na sezónní menu, v němž hlavní roli hraje polární treska.
Ovocné košíčky

Oslaďte si život, upečte si dezert

Podzim bývá pochmurným obdobím. Dny se zkracují, slunce slábne a nálada klesá k bodu mrazu. A to i bez aktuálních opatření a omezení pohybu, která samozřejmě jednomu také nepřidají.

Barman Víťa Cirok o World Class: Bál jsem se, že vyhraju

S barmanem Víťou Cirokem jsme se sešli v krásném prostředí L´Fleur baru, kde se s námi nejen podělil o své zážitky z Kapského města, ale namíchal nám i jeden ze svých soutěžních koktejlů.

FOTOREPORT GinFest 2017: Otevřete láhev a něco si přejte

„Gin? Jó, to znám, to je ta flaška v supermarketu se žlutou etiketou. Ta jak se kolem ní válí toniky.“ Možná takto by vám většina lidí před několika lety odpověděla na kontrolní otázku. A možná byste se nedozvěděli ani to a namísto toho si vyslechli popis Aladinova modrého parťáka z kouzelné lampy.

Bar & Tapas Ježkovy voči jde proti proudu

V pražské ulici Ve Smečkách poblíž Václavského náměstí otevřel s počátkem nového roku nový podnik. Ježkovy voči jdou proti módní vlně, odmítají jakékoli zaškatulkování a jeho majitelka si dělá, co chce.

Užijte si konec roku s dokonalým pohoštěním

Zdá se, že letošní Silvestr nebude ani trochu bujarý a nejspíš ani trochu společenský. To však neznamená, že byste si ho nemohli užít i tak.

Staňte se bylinkovými mágy. Zkuste meduňku nebo šalvěj

Základní sadu bylinek už máte asi v truhlíku. Ale co jít ještě o malý kousek dál? Při pěstování se totiž nemusíte omezovat jen na ty úplně nejběžnější rostliny. Zkuste zasadit i pár méně tradičních. Krásně vám provoní byt a navíc je můžete využít v kuchyni i při léčení nějakých drobnějších zdravotních neduhů.

Festival italských delikates Proseccofest rozehnal chmury přicházejícího podzimu

První zářijovou neděli z areálu Svatováclavské vinice v blízkosti Pražského hradu i přes první chladný závan podzimu sálalo teplo.

Jak na zdravé a rychlé snídaně? Podívejte se na naše čtyři jednoduché recepty

Kolikrát už jste slyšeli, že snídaně je základ dne? A kolikrát už jste se v poledne přistihli, že jste od rána nic nesnědli?

Nesnězeno: Aplikace, která bojuje proti plýtvání jídlem

Podle světového průzkumu se vyhodí nebo znehodnotí až třetina veškerého vyrobeného jídla.
- Reklama -Dramox - Vaše divadlo online
- Reklama -Dramox - Vaše divadlo online