Známe druhého českého Chivas Mastera, je jím Tomáš Melzer
Finále druhého ročníku soutěže Chivas Master, které proběhlo 5. května v pražském Royal, zná svého vítěze. Stal se jím Tomáš Melzer z pražského Hemingway baru, což je domovský bar i prvního vítěze této soutěže, Ondřeje Hniličky. Stejně jako loni byla cesta za titulem dlouhá a náročná a Tomáš jí má nyní ještě kus před sebou – bude totiž reprezentovat Českou republiku na globálním finále v Šanghaji.
Babiččina zahrada za Prahou
Průhonice jsou známé široko daleko díky nádhernému parku, který láká v každém ročním období.
Do Kampa Parku připlula treska
V průběhu zimních měsíců, konkrétně od ledna do března, můžete v mnohých skandinávských restauracích narazit na sezónní menu, v němž hlavní roli hraje polární treska.
Oslaďte si život, upečte si dezert
Podzim bývá pochmurným obdobím. Dny se zkracují, slunce slábne a nálada klesá k bodu mrazu. A to i bez aktuálních opatření a omezení pohybu, která samozřejmě jednomu také nepřidají.
Barman Víťa Cirok o World Class: Bál jsem se, že vyhraju
S barmanem Víťou Cirokem jsme se sešli v krásném prostředí L´Fleur baru, kde se s námi nejen podělil o své zážitky z Kapského města, ale namíchal nám i jeden ze svých soutěžních koktejlů.
FOTOREPORT GinFest 2017: Otevřete láhev a něco si přejte
„Gin? Jó, to znám, to je ta flaška v supermarketu se žlutou etiketou. Ta jak se kolem ní válí toniky.“ Možná takto by vám většina lidí před několika lety odpověděla na kontrolní otázku. A možná byste se nedozvěděli ani to a namísto toho si vyslechli popis Aladinova modrého parťáka z kouzelné lampy.
Bar & Tapas Ježkovy voči jde proti proudu
V pražské ulici Ve Smečkách poblíž Václavského náměstí otevřel s počátkem nového roku nový podnik. Ježkovy voči jdou proti módní vlně, odmítají jakékoli zaškatulkování a jeho majitelka si dělá, co chce.
Užijte si konec roku s dokonalým pohoštěním
Zdá se, že letošní Silvestr nebude ani trochu bujarý a nejspíš ani trochu společenský. To však neznamená, že byste si ho nemohli užít i tak.
Staňte se bylinkovými mágy. Zkuste meduňku nebo šalvěj
Základní sadu bylinek už máte asi v truhlíku. Ale co jít ještě o malý kousek dál? Při pěstování se totiž nemusíte omezovat jen na ty úplně nejběžnější rostliny. Zkuste zasadit i pár méně tradičních. Krásně vám provoní byt a navíc je můžete využít v kuchyni i při léčení nějakých drobnějších zdravotních neduhů.
Festival italských delikates Proseccofest rozehnal chmury přicházejícího podzimu
První zářijovou neděli z areálu Svatováclavské vinice v blízkosti Pražského hradu i přes první chladný závan podzimu sálalo teplo.
Jak na zdravé a rychlé snídaně? Podívejte se na naše čtyři jednoduché recepty
Kolikrát už jste slyšeli, že snídaně je základ dne? A kolikrát už jste se v poledne přistihli, že jste od rána nic nesnědli?
Nesnězeno: Aplikace, která bojuje proti plýtvání jídlem
Podle světového průzkumu se vyhodí nebo znehodnotí až třetina veškerého vyrobeného jídla.














