Jan Punčochář zve ke Stolu
Na jaře tohoto roku vznikla dlouho očekávaná restaurace U Matěje.
The Eatery. Bistro, které vás nechá nahlédnout do kuchyně
Pokud se jen trochu zajímáte o gastronomii, podnik The Eatery vám neunikl.
3D tisk potravin pro lepší udržitelnost
Kdo má čas ztrácet čas s jídlem? Pokud člověk není zrovna zaměstnán v kulinářství anebo není sám vášnivý domácí kuchař.
Tři jednoduché recepty na bezmasé pokrmy
Bezmasý pokrm nemusí být nuda. Překvapte rodinu či přátele originálním receptem, kde hraje prim zelenina a Rostlinný gyros Good Calories. Občasné odlehčení jídelníčku prospěje...
Bar, který neexistuje pojmenoval nové drinky po 23 brněnských podnicích
Třiadvacet brněnských gastronomických podniků, třiadvacet drinků. To je podoba nového koktejlového menu brněnského Baru, který neexistuje.
PRAGUE FEAR BAR: Kdo se bojí, nesmí do Vodičkovy 32
Na tomto místě totiž stojí nedávno otevřený Prague Fear Bar, který doplňuje strašidelný dům. Pohnutou historii této lokality si můžete přečíst na webových stránkách baru a je jen na vás, zda všemu budete věřit, či nikoli.
Kaviár: rybí delikatesa i nejdražší potravina světa
Není kaviár jako kaviár. Ten nepravý, červený, seženete vcelku levně, kdežto pravý kaviár lze bez nadsázky označit za černé zlato.
(Ne)tradiční recepty na pokrmy z ryb
Také milujete ryby, ale nevíte, jak je připravit jinak než na másle? Ono, pravda, není nic lepšího.
10 osobností, které bychom s radostí pozvali na drink
Kdybyste si mohli vybrat kteroukoli známou osobnost a pozvat ji na drink, koho byste si zvolili?
Čarodějnice beze zbytků: Tři recepty se špekáčky, které ještě neznáte
Čarodějnice jsou za námi a z lednice na vás smutně kouká několik pěkných špekáčků, které si už nikdo nechtěl napíchnout a opéct.
Dezerty a sýry, které vás přenesou do slunné Itálie
Českou gastronomickou scénou v posledních letech otřásá zejména popularita asijské kuchyně, kdy o knedlíčky dim sum, ramen nebo křupavý bůček není nouze.
McDonald’s představuje limitovanou řadu prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt
McDonald’s v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí známý šéfkuchař Přemek Forejt.














