back to top

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

Stůl Jana Punčocháře

Jan Punčochář zve ke Stolu

Na jaře tohoto roku vznikla dlouho očekávaná restaurace U Matěje.

The Eatery. Bistro, které vás nechá nahlédnout do kuchyně

Pokud se jen trochu zajímáte o gastronomii, podnik The Eatery vám neunikl.

3D tisk potravin pro lepší udržitelnost

Kdo má čas ztrácet čas s jídlem? Pokud člověk není zrovna zaměstnán v kulinářství anebo není sám vášnivý domácí kuchař.

Tři jednoduché recepty na bezmasé pokrmy

Bezmasý pokrm nemusí být nuda. Překvapte rodinu či přátele originálním receptem, kde hraje prim zelenina a Rostlinný gyros Good Calories. Občasné odlehčení jídelníčku prospěje...

Bar, který neexistuje pojmenoval nové drinky po 23 brněnských podnicích

Třiadvacet brněnských gastronomických podniků, třiadvacet drinků. To je podoba nového koktejlového menu brněnského Baru, který neexistuje.

PRAGUE FEAR BAR: Kdo se bojí, nesmí do Vodičkovy 32

Na tomto místě totiž stojí nedávno otevřený Prague Fear Bar, který doplňuje strašidelný dům. Pohnutou historii této lokality si můžete přečíst na webových stránkách baru a je jen na vás, zda všemu budete věřit, či nikoli.

Kaviár: rybí delikatesa i nejdražší potravina světa

Není kaviár jako kaviár. Ten nepravý, červený, seženete vcelku levně, kdežto pravý kaviár lze bez nadsázky označit za černé zlato.

(Ne)tradiční recepty na pokrmy z ryb

Také milujete ryby, ale nevíte, jak je připravit jinak než na másle? Ono, pravda, není nic lepšího.
Ernest Hemingway

10 osobností, které bychom s radostí pozvali na drink

Kdybyste si mohli vybrat kteroukoli známou osobnost a pozvat ji na drink, koho byste si zvolili?

Čarodějnice beze zbytků: Tři recepty se špekáčky, které ještě neznáte

Čarodějnice jsou za námi a z lednice na vás smutně kouká několik pěkných špekáčků, které si už nikdo nechtěl napíchnout a opéct.

Dezerty a sýry, které vás přenesou do slunné Itálie

Českou gastronomickou scénou v posledních letech otřásá zejména popularita asijské kuchyně, kdy o knedlíčky dim sum, ramen nebo křupavý bůček není nouze.

McDonald’s představuje limitovanou řadu prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt

McDonald’s v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí známý šéfkuchař Přemek Forejt.
- Reklama -Dramox - Vaše divadlo online
- Reklama -Dramox - Vaše divadlo online