Jak na zdravé a rychlé snídaně? Podívejte se na naše čtyři jednoduché recepty
Kolikrát už jste slyšeli, že snídaně je základ dne? A kolikrát už jste se v poledne přistihli, že jste od rána nic nesnědli?
Správné skladování potravin chrání peněženku i planetu
Dnešní společnost hodně plýtvá jídlem. To je špatné nejen pro peněženku, ale i pro planetu. Pokud tedy chcete alespoň trochu ušetřit a nevyhazovat tolik potravin, přečtěte si tento článek.
Brno si užívá dobré jídlo – Street Food Festival v Industře
Na samém konci léta se prostory bývalých mrazíren na Masné rozvoněly vůní pokrmů ze všech koutů světa, kvalitní kávy a dobrého vína. Industra otevřela...
13 tipů na jarní gastro akce
Přichází doba, kdy chceme trávit venku co nejvíce času. A to včetně hodin, kdy se obvykle jí. Co takhle pro jednou vyměnit gril na zahrádce za opravdový kulinářský zážitek? Výběr je pestrý!
Rumfest by Barlife 2018: Když Karibik zavítá do Prahy
Již po páté se mohli laici i odborníci sejít na největší akci zaměřené na rumy v Česku. Tentokrát se v pražských Žlutých lázních návštěvníkům předvedlo 16 vystavovatelů, kteří na českém trhu hrají prim. Ti s sebou přinesli k ochutnání více než 180 druhů rumů.
Pokrmy, které odlehčí váš jídelníček
Vánoce jsou definitivně za námi a poslední zbytky cukroví nebo chipsů ze silvestrovské noci jsou už zaručeně snědené.
Kapr s bramborovým salátem je česká vánoční klasika. Cizinci se však nad naší kapří...
Co Čech, to milovník bramborového salátu – každoročně jsme ho schopní spořádat u vánočních pohádek i několik kilo.
Fotoreport: Whisky Live! Prague
150 druhů whisky na jednom místě? Whisky, které nejsou v České republice k dostání? Možnost ochutnání všech za symbolické ceny? To je Whisky Live!...
Interiér cukrárny Povidloň v Lipně nad Vltavou od ateliéru A8000 se inspiroval spojením osvědčené...
Cukrárna Povidloň v Lipně nad Vltavou získala jméno podle tradičního šumavského dezertu.
Kam na luxusní valentýnskou večeři? Do restaurace Grand Cru
Stále nevíte, kam vyrazit na Valentýna se svojí drahou polovičkou? Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář pro vás připravil speciální sedmichodové valentýnské menu. Zkušený sommelier vám k němu navíc napáruje vína, která podtrhnou jedinečnou chuť jednotlivých chodů. Čekají na vás nevšední kombinace chutí.
Prague Food Festival aneb Kvalitní porno na talíři!
Rok se minul s rokem a já měla opět šanci navštívit Prague Food Festival.
Tipy, jak omezit plýtvání jídlem: Nákupy plánujte dopředu a při vaření využijte zbytky
Každý rok se ve světě vyhodí obrovské množství potravin. V Evropské unii je to přibližně 88 milionů tun.