„Já potřebuju nějaký jistoty! A ty v tom šáňu prostě jsou!“ Darina Alster –...
Jedním slovem geniální. Nikdo mi bublinky takhle nepoodhalil jako sommelier Tomáš Brůha na degustaci v dokonalém baru Forbína.
Čarodějnice beze zbytků: Tři recepty se špekáčky, které ještě neznáte
Čarodějnice jsou za námi a z lednice na vás smutně kouká několik pěkných špekáčků, které si už nikdo nechtěl napíchnout a opéct.
Gastroturistika v Česku aneb Kde se dobře najíst?
Co si budeme nalhávat, každý výlet se nakonec stočí k debatě, kde se najíst. Protože se nechcete tahat s doma vyrobenými sendviči, ani si zkazit den hnusným jídlem, pátráte na internetu a hledáte restaurace s těmi nejlepšími referencemi.
Bistro à Table! Ke stolu… a bez mouky
Bistro à Table! je místo, kam jít nejen na skvělou snídani na Praze 6, ale užít si i hezké prostory s francouzskou duší, stylový interiér a zajímavou nabídku.
Kavárny a bistra, které nabízí funkcionalistický Zlín
Na první pohled by se mohlo zdát, že Zlín není ideálním místem, kam si zajít do pěkné kavárny na výborné cappuccino.
Káva nepatří jen do šálku, dobývá i svět dezertů a koktejlů
Káva je více než jen nápoj. Díky své nahořklé chuti a bohaté vůni je oblíbenou součástí mnoha ikonických dezertů i nápojů.
Alcron v Taru: pop-up plný chutí
Na konci května bylo možné prožít mimořádný gastronomický zážitek. Jakub Černý, který je šéfkuchařem v restauraci Alcron, se rozhodl vyvézt svou kuchyni i za hranice stejnojmenného hotelu.
MIRAI představují vlastní menu
Unikátní menu vytvořené populární skupinou MIRAI představí letos síť restaurací rychlé obsluhy McDonald’s.
Tři recepty, které zpříjemní únorové dny
V únoru jsou nejlepší sezónní suroviny ty, které odpovídají zimnímu období a lokálním zdrojům. Mezi ně patří například kořenová zelenia.
Barman Víťa Cirok o World Class: Bál jsem se, že vyhraju
S barmanem Víťou Cirokem jsme se sešli v krásném prostředí L´Fleur baru, kde se s námi nejen podělil o své zážitky z Kapského města, ale namíchal nám i jeden ze svých soutěžních koktejlů.
Italština na talíři – Bella Italia!
Každý z vás to už určitě zažil. Přijdete do lepšího podniku se záměrem dobře se nadlábnout. Otevřete jídelní lístek a vyvalí se na vás záplava termínů, ze kterých vám jde hlava kolem. Pojďte si se mnou projít 40 nejčastějších pojmů, se kterými se můžete setkat.
Na oběd do stylového Restaurantu a penzionu Na Čechách
Restaurant a penzion Na Čechách se nachází na břehu řeky Svratky, v Lačnově u Poličky, na hranici Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy na Vysočině. Připravili jsme rozhovor s majitelkou paní Libuší Kučerovou.














