Alcron v Taru: pop-up plný chutí
Na konci května bylo možné prožít mimořádný gastronomický zážitek. Jakub Černý, který je šéfkuchařem v restauraci Alcron, se rozhodl vyvézt svou kuchyni i za hranice stejnojmenného hotelu.
Kavárna Slavia opět žije!
Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena.
Prostřeno! nabídne i souboj známých šéfkuchařů
Oblíbený pořad Prostřeno! se vrací s novými díly a recepty tentokrát nabízí nejlepší čeští šéfkuchaři.
Dinner in the Sky: zážitková gastronomie 50 metrů nad zemí
Také letos si můžete vychutnat speciální obědové nebo večerní menu v netypických kulisách. Do Prahy opět zavítala oblíbená atrakce Dinner in the Sky
Jak se připravit na první rande s exotickými potravinami
Vaření je někdy jako rande naslepo. V obchodech se na nás valí řady exotických potravin, které často musely urazit tisíce kilometrů, aby se mohly usadit v regálu obchodu.
Italština na talíři – Bella Italia!
Každý z vás to už určitě zažil. Přijdete do lepšího podniku se záměrem dobře se nadlábnout. Otevřete jídelní lístek a vyvalí se na vás záplava termínů, ze kterých vám jde hlava kolem. Pojďte si se mnou projít 40 nejčastějších pojmů, se kterými se můžete setkat.
Cukrář Skála nabízí v Dlouhé kremrole na několik způsobů
Není to tak dlouho, co byl v pražské ulici V Celnici otevřen první z cukrářských podniků, jehož hlavní postavou se stal Lukáš Skála. Po něm ostatně dostal i název – Cukrář Skála. Nyní byl nedaleko od první provozovny otevřen i druhý cukrářský butik, který nabízí především kremrole.
Připravte si perfektní lehké menu, v kterém hrají hlavní roli bezpeckové melouny
Máte chuť na něco výjimečně dobrého, ale docházejí vám nápady? Připravte si výtečné, zdravé menu plné lehkých chutí.
Na večeři, nebo na drink? V brněnském podniku Atelier Cocktail Bar & Bistro můžete mít...
Brněnský Atelier Cocktail Bar & Bistro není na české gastronomické scéně žádným nováčkem, nedávno oslavil první rok své existence.
Jak si zpříjemnit sychravé podzimní dny? Vyzkoušejte recept na zdravé dýňové muffiny
Máloco vyvolá podzimní náladu spolehlivěji než zářivě oranžové dýně a vůně linoucí se z trouby.
Festival italských delikates Proseccofest rozehnal chmury přicházejícího podzimu
První zářijovou neděli z areálu Svatováclavské vinice v blízkosti Pražského hradu i přes první chladný závan podzimu sálalo teplo.
Restaurace U Tlustých nabízí prvotřídní kuchyni a kvalitní servis
Původně jsem chtěla psát o krásách jižní Moravy a sousedních Dolních Rakous, o tom, co všechno je k vidění ve Vídni a jak skvělé je strávit slunečné nedělní odpoledne u vodní nádrže Nové Mlýny…














