Malinový candy bar: Sladký Valentýn nejen pro dospělé
Valentýn – den, kdy se vyznává láska, je po roce opět tady.
Nesnězeno: Aplikace, která bojuje proti plýtvání jídlem
Podle světového průzkumu se vyhodí nebo znehodnotí až třetina veškerého vyrobeného jídla.
Francouzština na talíři: Žáby, šneci a spálený puding
Francouzská kuchyně je skvělá, o tom není pochyb. Ale přináší s sebou mnohá úskalí. Pojďte zjistit, jak naložit s nástrahami, které před vás klade.
Vyrazte na terasu OC Nový Smíchov, kde se nachází nový Johnnie Walker Hotspot!
Nový Johnnie Walker Hotspot na terase OC Nový Smíchov láká na originální koktejly a skvělou hudbu.
Hard Rock Cafe představuje nový burger inspirovaný jejich ambasadorem Lionelem Messim.
Hard Rock Cafe představuje novou položku na menu - Messi Burger - který je součástí probíhající kampaně.
Tipy na kavárny a bistra, která nabízí půvabná Olomouc II.
O místech, kam vyrazit v Olomouci na kávu a něco dobrého k snědku, jsme vás už před časem informovali.
Novinky z gastronomie – červenec 2021
Bedlivě sledujeme vše, co se na gastronomické scéně děje, a to nejzajímavější jsme vám sepsali.
Připravte si perfektní lehké menu, v kterém hrají hlavní roli bezpeckové melouny
Máte chuť na něco výjimečně dobrého, ale docházejí vám nápady? Připravte si výtečné, zdravé menu plné lehkých chutí.
Bistro à Table! Ke stolu… a bez mouky
Bistro à Table! je místo, kam jít nejen na skvělou snídani na Praze 6, ale užít si i hezké prostory s francouzskou duší, stylový interiér a zajímavou nabídku.
Kam vyrazit o adventu na svařák? Přehled pražských vánočních trhů
Vánoce se pomalu blíží a s nimi přichází období vybírání dárků, první tajné ochutnávky cukroví a zářící světýlka.
První české finále Chivas Masters potvrdilo, že i místní barmani ovládají umění mixologie
REPORTÁŽ
ROZHOVOR
RECEPTY
Národní finále Chivas Masters je úspěšně za námi a nezbývá než gratulovat Ondřeji Hniličkovi, který je historicky prvním českým Chivas Masterem. Ondřej...
F. H. Prager podlehl medové mánii
Jablářství F. H. Prager, vyrábějící Pragerův Cider, neodolalo módní medové vlně. Boom, který tato příchuť v poslední době zaznamenala (medové whisky, medové koňaky, medové rumy a podobně), ji vystřelil na post nejoblíbenější příchuti na celém světě. Proto se i v F. H. Prager rozhodli jít s dobou a vytvořit nový medový cider.