Navštivte nový pop-up bar ROKU GIN a nechte se unést míchanými drinky s nádechem...
V Karlíně přes prázdniny vznikl pop-up bar ROKU GIN, nabízí míchané drinky s nádechem Japonska.
Darujte zdraví z přírody, kterému nikdo neodolá
Zdravá a vyvážená strava je základem dobrého fungování těla a mysli. Tohle všechno teď můžete darovat v dárkové kazetě gusty.
Vánoční menu pro ty, kdo o salát s řízkem nestojí
Vánoce jsou časem klidu, pohody a rodinného souznění. A také tradic, které se promítají i do skladby štědrovečerního menu.
McDonald’s představuje limitovanou řadu prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt
McDonald’s v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí známý šéfkuchař Přemek Forejt.
PBG STUDIO poprvé v plechu
Jarní sluníčko se svými prvními paprsky dokáže divy. Ta energie je zřejmá na první nádech. Zavřít oči a vnímat nekonečnou sílu okamžiku.
(Ne)tradiční recepty na pokrmy z ryb
Také milujete ryby, ale nevíte, jak je připravit jinak než na másle? Ono, pravda, není nic lepšího.
Prague Bar Show se po sedmi letech otvírá i veřejnosti
Osmý ročník Prague Bar Show se opět odehraje v industriálních prostorech Pragovky ve Vysočanech, tentokrát v neděli 21. října a v pondělí 22. října. První den bude mít nově možnost Prague Bar Show navštívit i široká veřejnost, gastronomičtí nadšenci a členové foodies komunity, kteří se zajímají o to, co mají na svém talíři a ve své sklence.
Jak má vypadat letní oběd? Barevně, svěže a hravě
Léto se blíží a s ním i horké dny. Většina z nás v tomto období vyhledává lehký a osvěžující letní oběd, který v nás nevzbudí pocit těžkosti.
První ročník Whiskyfestu přilákal laiky i osobnosti gastro světa
První dubnový víkend se v pražském výstavním prostoru Továrna nesl ve znamení dobré whisky. Vystavovatele sem nalákali organizátoři z odborného magazínu Barlife, kteří tak doplňují svoje portfolio festivalů.
Novinky z gastronomie – červenec 2021
Bedlivě sledujeme vše, co se na gastronomické scéně děje, a to nejzajímavější jsme vám sepsali.
Kaviár: rybí delikatesa i nejdražší potravina světa
Není kaviár jako kaviár. Ten nepravý, červený, seženete vcelku levně, kdežto pravý kaviár lze bez nadsázky označit za černé zlato.
Ladies with cocktails in the kitchen. I u plotny se můžete bavit
Laboratorio, škola vaření Riccarda Lucqueho, nabízí pestrý výběr kuchařských kursů.