back to top
- Reklama -Filmová filharmonie, GAMES 2024

Gastro

Servis dobrého jídla a kvalitních drinků na jednom místě.

pop-up bar ROKU GIN

Navštivte nový pop-up bar ROKU GIN a nechte se unést míchanými drinky s nádechem...

V Karlíně přes prázdniny vznikl pop-up bar ROKU GIN, nabízí míchané drinky s nádechem Japonska.
Dárková kazeta

Darujte zdraví z přírody, kterému nikdo neodolá

Zdravá a vyvážená strava je základem dobrého fungování těla a mysli. Tohle všechno teď můžete darovat v dárkové kazetě gusty.

Vánoční menu pro ty, kdo o salát s řízkem nestojí

Vánoce jsou časem klidu, pohody a rodinného souznění. A také tradic, které se promítají i do skladby štědrovečerního menu.

McDonald’s představuje limitovanou řadu prémiových burgerů Maestro by Přemek Forejt

McDonald’s v letošním roce přichází s limitovanou edicí Maestro, za jejíž recepturou nově stojí známý šéfkuchař Přemek Forejt.

PBG STUDIO poprvé v plechu

Jarní sluníčko se svými prvními paprsky dokáže divy. Ta energie je zřejmá na první nádech. Zavřít oči a vnímat nekonečnou sílu okamžiku.

(Ne)tradiční recepty na pokrmy z ryb

Také milujete ryby, ale nevíte, jak je připravit jinak než na másle? Ono, pravda, není nic lepšího.

Prague Bar Show se po sedmi letech otvírá i veřejnosti

Osmý ročník Prague Bar Show se opět odehraje v industriálních prostorech Pragovky ve Vysočanech, tentokrát v neděli 21. října a v pondělí 22. října. První den bude mít nově možnost Prague Bar Show navštívit i široká veřejnost, gastronomičtí nadšenci a členové foodies komunity, kteří se zajímají o to, co mají na svém talíři a ve své sklence.

Jak má vypadat letní oběd? Barevně, svěže a hravě

Léto se blíží a s ním i horké dny. Většina z nás v tomto období vyhledává lehký a osvěžující letní oběd, který v nás nevzbudí pocit těžkosti.

První ročník Whiskyfestu přilákal laiky i osobnosti gastro světa

První dubnový víkend se v pražském výstavním prostoru Továrna nesl ve znamení dobré whisky. Vystavovatele sem nalákali organizátoři z odborného magazínu Barlife, kteří tak doplňují svoje portfolio festivalů.
Novinky z gastronomie

Novinky z gastronomie – červenec 2021

Bedlivě sledujeme vše, co se na gastronomické scéně děje, a to nejzajímavější jsme vám sepsali.

Kaviár: rybí delikatesa i nejdražší potravina světa

Není kaviár jako kaviár. Ten nepravý, červený, seženete vcelku levně, kdežto pravý kaviár lze bez nadsázky označit za černé zlato.

Ladies with cocktails in the kitchen. I u plotny se můžete bavit

Laboratorio, škola vaření Riccarda Lucqueho, nabízí pestrý výběr kuchařských kursů.